Byggeledere til bruseksjonen i Østfold

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeØstfold
StedMoss
Søknadsfrist24.09.2017

Bruseksjonen bidrar til å skape fremtidens infrastruktur!

Bruseksjonen i Statens vegvesen har fagansvar for planlegging, prosjektering og bygging av nye bruer, og forvaltningsansvar for eksisterende brumasse. Forvaltningsansvaret omfatter ca. 4000 riks- og fylkesvegbruer i Region øst. Bruseksjonen er i dag ca. 40 medarbeidere som dekker alle fagområder tilknyttet brufaget. Vi deltar i hele vegens livsløp fra ide til planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold.

Vi søker to byggeledere til våre hyggelige lokaler i Moss.

Arbeidsoppgaver
Din viktigste arbeidsoppgave vil være å sørge for at våre prosjekter/kontrakter gjennomføres innenfor avtalte rammer. Dette vil blant annet omfatte:

  • Utarbeide mulighetsstudier og forprosjekt
  • Utarbeide byggeplaner
  • Anskaffelser (konkurransegrunnlag, kostnadsoverslag og kontrahering)
  • Teknisk og økonomisk oppfølging av kontrakt med entreprenør
  • HMS
  • Behandle tekniske avklaringer
  • Håndtering av avvik, tillegg og endringer
  • Oppfølging av framdrift og kontrollplaner
  • Sluttdokumentasjon
  • Inspeksjon av bruer

I tillegg kan stillingene omfatte deltakelse i tverrfaglige prosjektgrupper, planlegging av vedlikeholds- og forsterkingstiltak, forvaltningsoppgaver, ROS-analyser o.l.

Kvalifikasjonskrav

Du har relevant utdanning fra universitet eller høyskole, min. 3 år, og relevant erfaring. Hvis du har sterk og allsidig praksis eller etterutdanning, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan vi se bort fra utdanningskravet.

Stillingen krever god og tett kommunikasjon med kolleger, entreprenører, konsulenter, kommuner, naboer mv. du må derfor ha gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig, på norsk.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Hverdagen er en blanding av kontorarbeid og tilstedeværelse ute på anlegg, og det kreves derfor førerkort for bil i klasse B. Reisevirksomhet må påregnes.

Dette vil vi også legge vekt på

Vi vektlegger at du er ansvarsbevisst og lojal, tar initiativ og tenker helhetlig. Du er bevisst din rolle, deler din kompetanse og du evner å samhandle godt med andre. Du har gode kommunikasjonsferdigheter, er tydelig i ord og gjerninger, ydmyk og strukturert.

Du er en lagspiller som utfordrer og støtter dine kolleger på en konstruktiv måte, og du er en positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Vi tilbyr

  • Utfordrende stilling med mye ansvar
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • Pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • Gode muligheter for faglig utvikling

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Kontaktpersoner:
Jon Henning Prestegarden
tlf: +47 61271346
mob: +47 95173040

Søk her

Vis flere stillinger: