Sigrid Kartveit

Structor Brannsikkerhet etablert i Oslo

Structor Brannsikkerhet AS ble etablert 1. september med Sigrid Kartveit som leder og partner i selskapet. 

Kartveit er utdannet sivilingeniør og har mer enn 20 års erfaring som oppdragsleder og prosjektutvikler innen brannsikkerhet for komplekse bygninger og store bygningsmasser, heter det i en pressemelding. Hun har også erfaring med design, risikovurderinger og analyser av branntekniske løsninger. Kartveit kommer nå fra stilling som avdelingsleder i Rambøll AS.

– Jeg gleder meg til å starte opp som leder av et nytt Structor-selskap, sier Kartveit.

På linje med de øvrige Structor-selskaper skal dette bli et spesialistselskap.

– Structor-selskapene har en modell som gir medarbeidere og kunder det lille selskapets fordeler i form av smidighet og korte beslutningsveier og samtidig tilgang til hele Structor-gruppens samlede kompetanse og ressurser. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått inn en av landets beste brannrådgivere i selskapet, sier Jan Ove Holmen i Structor Holding.

– Brannsikkerhet er et område som er i fokus i alle typer prosjekter og vi ser store synergier med de etablerte Structor- selskapene. Sammen med Sigrid er vårt mål å utvikle dette selskapet til det ledende i Norge innenfor dette området, legger han til.

Totalt har Structor i dag en tverrfaglig virksomhet med driftsselskaper i Lillehammer, Bergen, Oslo, Fredrikstad og Tønsberg, og er totalt cuirka 70 ansatte.