Administrativ Koordinator

AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Vår virksomhet er etablert i Oslo, og vår kundeportefølje omfatter bygg og industri over hele Norge. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og servicekontrakter. Vi fokuserer på tiltak som gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.

FirmaAF Energi & Miljøteknikk
FylkeOslo
Søknadsfrist18.09.2017

Har du lyst til å jobbe i et av Norges ledende miljøer innen Energi & Miljø?

AF Energi & Miljøteknikk AS er en forretningsenhet i AF Gruppen ASA og er en av landets fremste energientreprenører der vi tilbyr totaltjenester innen energieffektivisering, fornybar energi og energiservice. Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.

Vi trenger flere nysgjerrige, dyktige og fremtidsrettede medarbeidere for å nå våre ambisjoner, og vi søker nå etter en positiv og serviceinnstilt Administrativ Koordinator.

Som Administrativ Koordinator er du et sentralt kontaktpunkt for medarbeidere i AF EMT og du vil bistå innen personaladministrasjon, HMS og kursoppfølging. Du vil få ansvar for blant annet kompetanse kartlegging, sykefraværsoppfølging og oppfølging av ordre- og timeføringssystem. Videre ønsker vi at du bistår innen innkjøp og kalibrering av instrumenter, planlegging og gjennomføring av sosiale aktiviteter og noe prosjektstøtte tilligger også rollen.

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er strukturert, initiativrik og ikke minst trives du med variert arbeid.

Vi ser gjerne at du har en akademisk bakgrunn og noen års relevant erfaring innen administrasjon.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Prosjektdirektør Mathias Ødegård på tlf. 416 91 925.

Søk her

Vis flere stillinger: