AF Anlegg søker fremtidsrettede ingeniører

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.

FirmaAF Anlegg
FylkeHele landet
Søknadsfrist22.09.2017

AF Gruppen Norge AS er tildelt flere spennende prosjekter i Norge og AF Anlegg har behov for flere dyktige medarbeidere. AF har fokus på innovasjon og nyskapning og nå har du anledning til å være med på å skape historie sammen med AF.

Vi søker etter mobile ressurser som vil pendle til prosjektene:

  • Arbeids- og anleggsledere
  • KS-ledere
  • HMS-/KS-ingeniører
  • Planleggere
  • Prosjektøkonomer

Vi søker også etter kandidater til en fast stilling på hovedkontoret i Oslo:

  • Kvalitetssjef

Du har en sterk motivasjon til å være med på vinnerlaget og å prestere gode resultater i samarbeid med våre dyktige medarbeidere i anleggsvirksomheten. Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, ydmyk og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø. En forutsetning er også at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.

Erfaring fra anleggsvirksomhet er et krav for arbeids- og anleggsledere. Til øvrige stillinger er det ikke krav til tidligere anleggserfaring, men du må ha høyere utdannelse på minimum bachelornivå.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktinfo

Harald S. Berg, Personalsjef

tlf: +47 22 89 11 20

mob: +47 928 10 076

Søk her

Vis flere stillinger: