Arkivfoto

SL Stenlegging og Entex fusjonerer

SL Stenlegging AS og Entex AS ingeniør- og entreprenørforretning er nå i ferd med å slå sammen virksomhetene. Det nye selskapet vil hete SL-Entex AS og være aktivt fra 1. januar 2018. 

- Entex er et forholdsvis ungt selskap og drives i dag av to eiere med erfaring med komplekse infrastrukturarbeider i Osloregionen, heter det i en pressemelding.

Anleggsgartnerfirmaet SL Stenlegging AS ble etablert i 1993. Selskapet leverer komplett utomhusarbeid.

- En levering av både grunnarbeid og anleggsgartnertjenester vil sikre en mer rasjonell drift fra start til slutt i prosjektet. Å komme først inn i et prosjekt for så å kombinere og utføre utomhusarbeid, kan ikke bli annet enn en suksess. Vi vil bruke høsten på å etablere et godt, integrert selskap, kommenterer Bjørnar Iversen, daglig leder i SL Stenlegging AS. Bjørnar Iversen vil også bli daglig leder for SL-Entex AS. Ny logo og hjemmeside er under utarbeidelse.

SL stenlegging AS og Entex AS er allerede i gang med flere samarbeidsprosjekter, slik som opparbeidelse av Askim gågate og fortau langs Fledsbergveien i Våler, i tillegg til prosjektet «Yes Heim» for Peab på Romerike samt samarbeidet om rammeavtale med Omsorgsbygg Oslo KF.