Country Manager

ASSA ABLOY Entrance Systems Norway er markedsledende i Norge. Selskapet tilbyr en omfattende serie av automatiske adkomstløsninger og tjenester, og skaper en unik mulighet for deg til å bruke én leverandør for alle dine automatiseringsbehov. Tjenester omfatter støtte og råd gjennom hele byggeprosessen samt vedlikehold og modernisering for å holde driften helt problemfri.

Selskapet har 150 ansatte og omsatte i 2016 for 336 MNOK. ASSA ABLOY Entrance Systems er en divisjon innenfor ASSA ABLOY, den globale lederen innen adkomstløsninger.

FirmaAssa Abloy Entrance Systems Norway
FylkeOslo
Søknadsfrist24.09.2017

Vi søker ny Country Manager

Country Manager i ASSA ABLOY Entrance Systems Norway (AAES NO) har et overordnet koordineringsansvar for virksomhetens tre produktområder, medarbeidere og markedsaktiviteter. I tillegg omfatter rollen Business Unit Manager for Industrial Doors and Docking Systems (IDDS) med P&L ansvar for produktområdet. Stillingen kombinerer en strategisk og operativ lederrolle hvor du på den ene siden skal lede den norske organisasjonen og sikre at organisasjonen etterlever selskapets strategi og vekstambisjoner, og samtidig bidra aktivt i salg kundeutvikling. Gjennom god styring og engasjerende ledelse skal du sikre at AAES NO lykkes i det lokale markedet med salg av produkter og serviceavtaler, og at selskapet er en positiv bidragsyter til et globalt konsern.

Profesjonalitet, kvalitet og nærhet til kunde står høyt i AAES NO. Vi søker en Country Manager som evner å motivere og inspirere medarbeidere til å skape resultater. Du er en operativ leder med god forretningsforståelse og erfaring fra ledelse og koordinering av ulike forretningsområder. Du har gjerne erfaring fra matriseorganisasjoner, og du evner å gå inn i relevante problemstillinger på tvers av organisasjonen. Salg og kundeoppfølging står som en sentral oppgave, og du må trives i en kommersiell rolle hvor du fronter selskapet i markedet.

Vi søker deg med høyere utdanning og ledererfaring fra entreprenør-, bygg-, installasjons- og tilsvarende tekniske leveransevirksomheter. Erfaring fra B2B salg eller service og vedlikehold av tekniske leveranser er noe vi verdsetter høyt i vår nye Country Manager. Som leder er du lønnsomhetsfokusert, relasjonsorientert og har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk.

Vi ser frem til å komme i kontakt med personer som ønsker å jobbe med ledelse og skape resultater sammen med våre dyktige medarbeidere. Du vil ha stor påvirkning på vår vei videre, og din nysgjerrighet vil gjøre at du også vil lære noe nytt hos oss.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med vår rådgiver Veronica Larsen hos The Assessment Company på telefon 489 59 497. Søknadsfrist: 24. september.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: