Vidar Berg starter som Salgssjef for Romerike, Hedmark og Oppland 1.september etter å ha vært fungerende i rollen. Foto: Cramo

Cramo forsterker med to nye salgssjefer

Som et ledd i å forsterke laget og kunne være tettere på kundene har Cramo ansatt to nye salgssjefer.

André Høvstad tiltrådde 1.august som Salgssjef i Trondheim. Høvstad har i flere år jobbet med salg innen forsikringsbransjen, men kommer til Cramo etter en periode som salgs- og markedssjef i Caverion.

André Høvstad tiltrådde 1.august som Salgssjef i Trondheim. Foto: Cramo

– Det å kunne bli en del av Cramo-teamet og jobbe mot en spennende bransje er noe jeg gleder meg til. Cramo har gode løsninger for at kunder skal få en effektiv byggeprosess og jeg gleder meg til å være med å forme fremtiden, uttaler Høvstad i en pressemelding fra Cramo.

 Berg jobber som Key Account Manager i Cramo, og har den siste tiden vært fungerende i rollen som salgssjef.

– Det blir gøy å ta tak i nye muligheter i Cramo. Vi har et godt team på våre lokale avdelinger, og jeg er sikker på at vi sammen klarer å skape vekst og verdi for våre kunder. Jeg vil fortsatt delta i KAM arbeide med noen av våre landsdekkende kunder, sier Berg.

– Det er betryggende at vi tiltrekker oss to så sterke profiler som Berg og Høvstad. Cramo har nå et fulltallig salgsteam som kan hjelpe våre kunder med deres utfordringer slik at de får en smidigere hverdag. Jeg er stolt over teamet vi har på plass og ser meget positivt på fremtiden for Cramo, sier Thomas Astrup, Salgs- og Markedsdirektør i Cramo.