Brannrådgiver

Bygninger utgjør en fundamental del av vårt samfunnsliv og vårt privatliv. De senere årene har det vært økende etterspørsel etter energieffektive og miljøvennlige bygninger som følge av debatten rundt hvordan man skal imøtekomme klimaendringene. I tillegg er det fortsatt mye fokus på design, og det er stor etterspørsel etter unike og nyskapende designløsninger.

FirmaRambøll
FylkeHordaland
StedFyllingsdalen
Søknadsfrist11.01.2018

Ved Rambølls kontor for arkitektur og flerfaglig rådgiving i Bergen er vi ca. 100 medarbeidere. Vi er etablert i nye kontorlokaler i Folke Bernadottes vei i Fyllingsdalen. Nå ønsker vi å etablere et brannteknisk rådgivermiljø for å komplettere vår tverrfaglige plattform i Bygg avdelingen. Avdelingen har i dag 20 medarbeidere og et godt etablert fagmiljø. For tiden er vi engasjert i flere større og utfordrende byggeprosjekt.

Om stillingene

Som ansatt hos oss vil du inngå i et tverrfaglig team av engasjerte kollegaer, og ivareta rådgiverrollen både i tidligfasen, detalj- og utførelsesfasen av prosjekter. Viktige oppgaver innen fagområdet vil være:

  • Strategisk og faglig rådgiving
  • Bruk av analyseverktøy og avklaringer av overordnede og detaljerte løsninger
  • Delta i flerfaglige prosjekter
  • Lede, gjennomføre og følge opp egne prosjekter, samt følge opp kunder

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som sivilingeniør eller ingeniør med gode teoretiske og praktiske kunnskaper, god gjennomføringsevne, og evne til å kommunisere godt både skriftlig og muntlig. Du må samtidig kunne ivareta den formelle delen av prosjektet, som kundeforståelse, avtaler og offentlig regelverk. Den rette kandidaten vil kunne gå inn som seksjonsleder i seksjon for spesialfag, og ha hovedansvaret med å utvikle seksjonen videre. Videre ønsker vi at du;

  • Bidrar positivt i prosjekter, være løsningsorientert
  • Tenker strategisk og kunne forenkle problemstillinger
  • Kan gjennomføre flere prosjekter samtidig
  • Har en flerfaglig tankegang i tillegg til spisskompetansen

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Som ansatt hos oss får du kollegaer med lang erfaring som sikrer deg god faglig støtte. Vi arbeider for at våre fagfelt blir naturlig involvert i prosjektet fra starten av, og på den måten er med på å utvikle det flerfaglige samarbeide, og skape mer gjennomtenkte og helhetlige løsninger for det enkelte byggverk. Vi har et sosialt og trivelig arbeidsmiljø og håper du vil bli en av oss.

Send inn din søknad med CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Som nyutdannet er du også velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen til avdelingsleder Frode Bjørnsen, tlf 932 43 085, email; frode.bjornsen@ramboll.no.

Vis flere stillinger: