Erfarne ledere til Veidekke Anlegg

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist11.09.2017

Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS har 1200 ansatte og omsetter årlig for ca. 5 mrd. kroner. Vi gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter. Vi er nå involvert i konkretiseringsfasen på E6 Arnkvern Moelv, med mål om å inngå kontrakt senere i høst. Kontrakten har en verdi på ca. 2 mrd kroner. I tillegg kommer det flere store prosjekter i Oppland og Hedmark i årene som kommer, og vi rigger organisasjonen for vekst.

Vi søker nå

  • Anleggsledere med ingeniørutdannelse og min 10 års erfaring
  • Stikningsleder og stikningsingeniører med god innsikt i BIM/VDC
  • BIM operatører
  • IT og systemutvikler
  • Leder innen ytre miljø
  • Erfaren driftsledelse innen fagene grunn, VA og vegbygging
  • Kontorleder

Vi kan tilby

Spennende roller med muligheter til å ta mye ansvar og være med å påvirke retning i organisasjonen. Du vil jobbe i et konsern med gode muligheter for kompetanseutvikling. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, og gjennom vårt aksjeprogram får du mulighet til å bli medeier i selskapet. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 16 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Arbeidssted vil være på anlegg.

Kontaktperson

Marianne Hambro

HR

Telefon 906 50 939

Søk stilling

Vis flere stillinger: