Regiondirektør Drift Nordvest

Cramo er et av Europas ledende selskaper som er spesialisert innen utleie av maskiner, moduler og byggutstyr. Vi tilbyr moderne leieløsninger til bygg og anlegg, industri og offentlig sektor, så vel som til private kunder. Vårt høyeste mål er å kundens dag enklere, og vi gjør dette med utstyr i toppklasse og den høyest mulige servicegrad.

FirmaCramo
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist04.09.2017

Vi søker en kommersiell og energisk regiondirektør som tar ansvar for utviklingen av ni driftsavdelinger i Nordvest.

Som regiondirektør skal du sikre at regionen når sine operasjonelle og finansielle mål. Videre skal du tilrettelegge for optimale strukturer og effektive arbeidsprosesser i avdelingene.

For å sikre at våre kunder får bransjens beste leveranser og service kreves det god kundeforståelse og prosesskompetanse. I samarbeid med salgs- og verkstedsorganisasjonen skal du bidra til å identifisere og implementere omsetningsøkende tiltak og driftsforbedringer, samt sikre et fast grep om regionens direkte og indirekte kostnader.

Som en del av ledergruppen i Cramo vil du få ansvar for å implementere den til enhver tid gjeldende strategi. Du skal skape engasjement for en effektiv flyt i verdikjeden og sørge for et kontinuerlig forbedringsarbeid der kvalitet og god service står sentralt. For å lykkes i stillingen bør du ha god forståelse for planlegging, gjennomføring og oppfølging, være forretningsorientert og kunne vise til solide resultater som leder. Videre må du være opptatt av å skape resultater gjennom andre, og en av dine viktigste oppgaver vil være å videreutvikle regionens lederkompetanse.

Vi søker deg som raskt kan sette deg inn i kundens og organisasjonens behov. Du har erfaring fra strategisk arbeid og personalledelse, helst innenfor drift. Du må være en lagspiller som bygger tillit, trygghet og troverdighet internt i selskapet. Du kommuniserer godt, evner å bygge gode relasjoner til medarbeidere på alle nivå, og du inspirerer og motiverer de respektive avdelingsledere. Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, samt gode Office og CRM ferdigheter er en forutsetning.

Stillingen er lokalisert i Bergen og rapporterer til administrerende direktør.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi v/Hege Rødland på tlf. 916 17 560 eller Rasmus Haugen Sandvik på tlf. 473 02 152. Send søknad med CV via ”stillinger” på Visindi.no snarest og senest innen 4 september 2017. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: