Fra venstre markedssjef David Kristianslund i Volvo Maskin, daglig leder Roger Jordalen i Roger Jordalen Maskin , daglig leder Ole Petter Flage i Flage Maskin og Carl Slotte, president Volvo CE Sales Region EMEA. 

Norske entreprenører først i verden med ny Volvo-modell

Flage Maskin og Roger Jordalen Maskin ble første i verden til å kjøpe Volvos nye korthekkgraver ECR355E.

Handlene med Volvo Maskin AS ble gjort under verdenslanseringen av korthekkgraveren ved Volvo CE sin fabrikk i Konz i Tyskland.

- Dette er en etterlengtet maskin. Vi har faktisk mange kunder som har ventet på denne modellen i flere år. Det er morsomt at Flage Maskin og Roger Jordalen Maskin ble de første i verden til å kjøpe den nye modellen, sier markedssjef David Kristianslund i Volvo Maskin til Byggeindustrien.

Ole Petter Flage og Roger Jordalen smilte bredt etter at de hadde sikret seg de to første maskinene av den nye modellen.

- Denne maskinen har vi ventet på en stund og nå er den endelig her, sier de.

Begge entreprenørselskapene bruker forgjengeren ECR305C mye til plastring av damanlegg, og kommer også til å bruke den nye gravermodellen til plastringsoppdrag.

- Det er en stor og kompakt maskin som passer godt til plastring, men det er også en maskin som egner seg godt til andre oppdrag hvor det er trangt om plassen, sier Ole Petter Flage.

Flage Maskin og Roger Jordalen Maskin må fortsatt smøre seg med litt tålmodighet før de kan ta i bruk den nye korthekkgraveren fra Volvo.

- Den kommer nok ikke til Norge før i første kvartal 2018, opplyser David Kristianslund.

Volvo lanserte tre nye gravmaskinmodeller denne uken. Du kan lese mer om både ECR355E og to nye hjulgravermodeller i neste utgave av Byggeindustrien.