Kjell-André Honerud går fra Føyen Torkildsen til DLA Piper. Foto: DLA Piper

Kjell-André Honerud til DLA Piper

Kjell-André Honerud går fra Føyen Torkildsen, og blir partner i DLA Piper.

Det skriver DLA Piper i en pressemelding tirsdag.

DLA Piper ble nylig det største advokatfirmaet i Norden ved at det danske advokatfirmaet LETT, med over 300 ansatte, gikk inn i firmaet med virkning fra mai 2017. DLA Piper har 600 ansatte i Norden, 4.200 advokater internasjonalt, og er representert i mer enn 40 land, heter det i pressemeldingen.

En av de nyeste ansettelsene er Kjell-André Honerud, som kommer til DLA Piper fra Føyen Torkildsen.

– Kjell-André Honerud er anerkjent for å være en av landets mest erfarne advokater innen entreprise, offentlig anskaffelser og OPS-prosjekter. Gjennom rekrutteringen markerer vi også at vi fortsetter vår vekststrategi som bygger på å tiltrekke oss markedets beste ressurser innenfor våre satsingsområder, blant annet innen entreprise. Vi har store ambisjoner og en klar vekststrategi i årene fremover, uttaler Hans Christian Brodtkorb, managing partner i DLA Piper.

Kjell-André Honerud har vært partner i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen siden 2005.

– Det er i hovedsak tre grunner til at jeg har valgt å gå til DLA Piper. Kunder blir stadig mer internasjonalt orientert og DLA Piper er unikt posisjonert som det eneste internasjonale advokatselskapet i Norge. Videre ser vi at advokatbransjen blir stadig mer preget av økte krav til kompetanse, effektiv rådgivning og bruk av ny teknologi for å betjene kundene i et globalt marked. Sist men ikke minst er DLA Piper anerkjent for å ha et utrolig sterkt team innen eiendom, entreprise og offentlige anskaffelser. Jeg gleder meg til å komme i gang for fullt, og har allerede flyttet inn i lokalene til DLA Piper på Aker Brygge, Honerud i pressemeldingen.