Anleggselektriker

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist06.09.2017

Til vår landsomfattende anleggsvirksomhet i Veidekke Entreprenør AS søker vi to nye anleggselektrikere. Anleggsvirksomheten gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter. Vår kjernevirksomhet utøves av ca. 1200 ansatte med en årlig omsetning på ca. 5 mrd. kroner.

Om stillingen

Vi har i den siste tiden fått flere store anleggsprosjekter som krever flere anleggselektrikere. Vi mangler først og disse ressursene på interessante prosjekter vi har fått i Oslo-området som er vannrenseanlegg i fjell for Oslo Kommune og kabeltunnel Smestad-Sogn for Statnett.

I disse stillingene vil du inngå i et kompetent og løsningsorientert team for å lede og utføre disse arbeidene.

Ansvar og kvalifikasjoner

Ansvar og oppgaver vil i hovedsak være rigg og drift av midlertidige elektriske anlegg på prosjektet. Erfaring som elektriker på store tunnelprosjekter er en fordel for denne jobben. Videre må vi ha noen med fagbrev Gr L og gjerne også innenfor Gr H. Maskinførerbevis er også en fordel og førerkort MÅ du ha.

Når det gjelder personlig egenskaper må du være utholden og ha evne til å stå på. Vi skal sammen bestrebe å nå de høye målene vi har satt oss, og du må derfor være omgjengelig og positiv og like å jobbe sammen med andre.

Andre prosjekter i hele landet kan også være aktuelt, så villigheten til å reise og se landet vårt er også noe vi håper du vil sette pris på.

Vi tilbyr

Vi kan tilby deg medeierskap i form av aksjer som gir en unik og samlende bedriftskultur. Du vil oppleve stor grad av selvstendighet og frihet. Muligheter for å delta på arenaer hvor du kan påvirke både bedriftens og enhetens videre utvikling vil være en daglig foreteelse. Dagene vil være svært varierende og dynamiske med gode muligheter for å bidra og utvikle også deg selv i ulike arbeidsmiljø. Vi har konkurransedyktige pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål om stillingen

Torleif Håvi

Elektrosjef

Telefon 901 50 902

Søk stilling

Vis flere stillinger: