Byggeplassleder - Gjøvik, Lillehammer og Hadeland

Vi er en av Opplands ledende byggentreprenører, og har en stolt historie tilbake til 1980. Vi er vårt samfunnsansvar bevisst, og er en lærling-bedrift som arbeider aktivt med rekruttering til bransjen. Våre fast ansatte håndverkere innen tømmer og betong trygger kvaliteten på det produktet vi til slutt overleverer til kunden. Derfor er vi opptatt av å sikre at vi i fremtiden også vil ha egenproduksjon i disse fagene. Samtidig ser vi en rask teknologisk utviklingen i bransjen, og ligger langt fremme i vår bruk av moderne modelleringsverktøy i prosjektering og produksjon.

I Backe Oppland påtar vi oss oppdrag i alle størrelser, men hovedfokuset vårt ligger på større totalentrepriser for offentlige og private kunder. Vi tar mål av oss på være en «litt annerledes» entreprenør - gjennom åpen dialog med kunden basert på gjensidig tillit. Når vi i fellesskap lykkes får vi de beste prosjektene.

FirmaBacke Oppland
FylkeOppland
Søknadsfrist21.09.2017

Vi trenger byggeplassledere i alle regioner. Du har ansvaret for å organisere, lede og kontrollere daglig drift av byggeplassen - både egne arbeider og underentreprenører.

Du har byggfaglig bakgrunn, gjerne fra entreprenørbedrift. Fortrinnsvis fagskole eller byggingeniør. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

Vi tilbyr

I Backe Oppland har vi stor takhøyde, høy trivsel og gode muligheter for faglig utvikling. Vi setter etterrettelighet og kvalitet i høysetet, vi har en flat struktur, godt samarbeid og gjensidig respekt på alle nivåer.

Kontaktinfo: Christian Rønning, Driftssjef christian.ronning@backe.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: