Byplanlegger / planarkitekt

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over fem verdensdeler. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 3 100 medarbeidere arbeider om lag 2 300 i Norge. Norconsult har 84 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere.

FirmaNorconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.10.2017

Norconsult i Bergen søker etter en allsidig byplanlegger/planarkitekt

Norconsult har et spennende, sterkt og kompetent fagmiljø innen planlegging, med et godt samarbeid mellom fagområdene plan, arkitektur og landskapsarkitektur. Planmiljøet i Bergen består av sivilarkitekter, landskapsarkitekter, geografer, jurist, arkeologer, kunsthistoriker, sivilingeniører og samfunnsplanleggere, med god teoretisk kompetanse og solid erfaring fra planleggingspraksis. På Bergenskontoret er vi ca 40 ansatte innenfor fagområdene plan, arkitektur og landskapsarkitektur.

Stillingen er tilknyttet Planavdelingen. Avdelingen utfører oppdrag knyttet til både strategiske analyser og konkrete plan- og utredningsoppgaver, for både offentlige og private oppdragsgivere. Vår styrke er å levere tverrfaglige, komplekse, bærekraftige og framtidsrettede planer og løsninger. Gjennom vår spesialkompetanse innenfor innovasjon og prosessledelse bidrar vi til effektive og kreative planprosesser i samarbeid med oppdragsgiver.

Vi søker etter en faglig engasjert og initiativrik medarbeider med universitets- eller høyskoleutdannelse innen arealplanlegging, primært en erfaren planlegger som har erfaring fra og er god på prosjektledelse. Søkere må beherske norsk meget godt, både muntlig og skriftlig. God kjennskap til norsk plansystem er en forutsetning.

Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Bergen sentrum med nærhet til gode offentlige transportmidler og øvrige sentrumstilbud.

Norconsult AS er eid av de ansatte og ingen aksjonær eier mer enn 2% av aksjene. Vi tilbyr alle faste ansatte medeierskap i firmaet.

Vi tilbyr

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Store faglige utfordringer sammen med dyktige medarbeidere
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Fokusering på kompetanse- og personalutvikling
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider www.norconsult.no. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Ring oss gjerne for en prat.

Send søknad

Kontaktperson

Fritjof Stangnes

Avdelingsleder Plan

tlf.: +47 41507954

Send e-post

Vis flere stillinger: