Foto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: Jackon

Jackon Fredrikstad Triathlon ble en folkefest

Jackon var med som generalsponsor da Fredrikstad Triathlon skapte folkefest i østfoldbyens sentrum 19. august.

Både arrangør og utøvere var godt fornøyde med gjennomføringen, og stemningen holdt helt inn.

- Det er fantastisk moro å være del av et slikt arrangement, sier salgsdirektør hos Jackon og triathlon-deltaker, Jan-Erik Engebretsen.

Han skryter av fine løyper og god planlegging fra arrangørens side. – Vi er glade for å kunne bidra til fellesskap og idrettsglede i Jackons hjemby.

Jackon var godt representert på deltakerlisten, med 40 kunder og egne ansatte som ga alt i triathlon-løypene. I likhet med nærmere 350 andre utøvere gjennomførte de 580 meter svømming i Glomma, 18 kilometer sykling i en rundløype og til slutt fem kilometer løping i sentrum.

Målgang for hver etappe skjedde under målbuer skåret ut i Jackopor. Jackon stilte også med drikkestand og sørget for at tørste triathleter fikk påfyll av både vann og motivasjon på siste løperunde før målgang.

Jackon Fredrikstad Triathlon var et av en rekke store kultur- og idrettsarrangementer i Fredrikstad denne høsten. Byen feirer 450-års jubileum i september, og i anledning triathlon var brygger og broer fylt med Jackon-flagg og idrettsglade østfoldinger i feststemning.