Fra venstre: prosjektleder Håvard Asla (Oras) og prosjektleder Tore Kvalen (HENT). Foto: Bravida

Oras fikk rørkontrakt på Britannia

HENT valgte Oras som sin leverandør på rehabiliteringen av Britannia Hotel i Trondheim.

Oras AS, Distrikt Trøndelag skriver i en pressemelding at de er stolt over å kunne meddele å ha signert kontrakt med HENT AS på rørentreprisen på Britannia Hotel i Trondheim.

- Vi er svært godt fornøyd med å få være en del av et av de største rehabiliteringsprosjektene i Trondheim på mange år, sier prosjektleder Håvard Asla hos Oras. .

- Vi er nå i planleggingsfasen mens bygget rives, men ser frem til å komme skikkelig i gang med produksjonen i løpet av høsten. Vi skal starte med å legge om mye av bunnledningene i kjeller i forbindelse med nytt kjøkken til restauranten Jonatan og nye toalettsoner, så det er mange kvadratmeter med betonggulv som skal skjæres opp og fjernes. Vi skal i tillegg levere sanitær, varme/kjøling og sprinkleranlegg til det ærverdige hotellet. Eier og byggherre har lagt listen for kvalitet meget høyt så da er det ekstra smigrende at hovedentreprenøren Hent har valgt oss, legger han til.

Oras er i dag et datterselskap av Bravida Norge AS.

- Vi valgte Oras på denne entreprisen fordi Oras hadde forstått og tatt innover seg prosjektets høye kvalitetskrav. Etter flere avklarende runder framsto Oras’ tilbud som komplett, sier Tore Kvalen som er prosjektleder hos HENT.