R2i ansvarlig Rune Hansen (til høyre) hos Uponor AS ønsker Svein R. Andreassen velkommen på laget.

Uponor styrker R2i-avdelingen

Uponor AS opplever en jevn økning i etterspørselen etter Ready to install-skap (R2i), og har ansatt Svein R. Andreassen for å øke satsingen ytterligere.

Økt etterspørsel etter ferdigbygde skap (R2i), samt ønske om å tilby bedre dokumentasjon av skap-layout ved tilbud og produksjon, har resultert i et behov om å øke bemanningen på dette området hos Uponor. De ferdigbygde skapene har i mange år blitt produsert hos Moss Jern- og Stanseindustri AS, og det er her Uponor har hentet sin nye fagmann.

- Vi har et solid fotfeste i et marked som øker, og vi har funnet det riktig å styrke bemanningen ved å ansette Svein R. Andreassen, forteller R2i-ansvarlig Rune Hansen.

Andreassen har i sin forrige jobb arbeidet med konstruksjon og produksjon av R2i-skap gjennom en årrekke.

- Produksjonen av ferdigbygde skap er hovedsakelig skreddersøm. Det stilles store krav til oss som leverandør når det gjelder presisjon og kvalitet. 3D-tegning av skap-layout som benyttes som dokumentasjon ved tilbud og produksjon vil luke bort misforståelser og redusere produksjonstiden, forteller Hansen, som er glad for å ha fått Andreassen med på laget.