Fra venstre Andreas Clausen, Kenneth Lensberg, Egil Tandberg og Frank Duvholt fra Marthinsen & Duvholt, og Lars Engmark og Tom Johansen fra Nasta. Foto: Nasta.

Nasta overleverte seks maskiner til Marthinsen & Duvholt

Nasta overleverte nylig en pakke med fire Hitachi gravemaskiner og to Bell-dumpere til Martinsen & Duvholt.

Entreprenørselskapets nye maskinpakke omfatter to stykk ZX 210 LC-6 beltegraver, en ZX 135 US-6 beltegraver og en ZX 55-5 minimaskin. I tillegg har Marthinsen & Duvholt handlet to Bell B25E rammestryte dumpere.

– Å gjøre butikk med Marthinsen & Duvholt AS er alltid like hyggelig for Nasta. Entreprenøren har gjennom mange år fremstått som et flaggskip og forbilde i vårt hjemfylke Vestfold. De siste ti årene har firmaet blitt en betydelig nasjonal aktør, og Nasta er svært glad for at Hitachi fremdeles er førstevalget deres hva gjelder gravemaskiner. Spesielt hyggelig er det at firmaet denne gangen også kjøpte to Bell 25E rammestyrt dumpere med hvite skilter. Vi er trygge på at de vil bli like fornøyd med dumperen som de har vært med et tresifret antall Hitachi gjennom årenes løp, kommenterer administrerende direktør Tom Johansen i Nasta.

Frank Duvholt, regionsjef Vestfoldi Martinsen & Duholt og Nils Arve Norendal, selger i Nasta. Foto: Nasta.