Bettina Gerti Gross, Tore Underland og Mario Perissutti fra avtalesigneringen.

PNC Norge signerte avtale med SU Consulting

I begynnelsen av juli 2017 signerte SU Consulting AS en langvarig samarbeidsavtale med PNC Norge AS.

SU Consulting AS, som har erfaring med HMS og kvalitetsledelse, skal styrke HMS-kompetansen og HMS-fokuset i PNC sine prosjekter.

SU Consulting har tidligere samarbeidet på med PNC på Farrisbrua i Larvik og partene velger nå å fortsette samarbeidet som resulterte i en langvarig rammeavtale.

Samarbeidet starter med prosjektet Rugtvedt – Dørdal hvor PNC Norge AS er underentreprenør til BetonmastHæhre - og som skal bygge 13 bruer og seks kulverter som underentreprenør på prosjektet.

– I tillegg skal vi samarbeide på Varoddbrua i Kristiansand. Dette er et svært utfordrende prosjekt på grunn av den nye brua skal bygges mellom to eksisterende bruer og deretter sammenkobles med en tunnel på den ene siden og hovedinnfartsvei på andre siden. I tillegg er det i dette prosjektet viktig med et høyt fokus på ytre miljø i og med at bruen skal bygges i og over vann samt nærheten til flyplassen Kjevik, sier Tore Underland, styreleder og eier av SU Consulting.

Både Tore Underland og Mario Perissutti, adm. dir. i PNC Norge AS, er meget godt fornøyd med signeringen av rammeavtalen.

– Det er den største avtalen vi noensinne har tatt på oss, men vår relasjon til byggherrer, kompleksiteten i prosjektet, samt våre tilgjengelige ressurser, gjør at prosjektet passer optimalt inn i vår prosjektportefølje, uttaler Underland.

SU Consulting AS har hovedsete i Drammen, hvor det i 2016 ble stiftet av Tore Underland og Eirik Sund.