Distriktssjef Prosjekt - byggebransjen

JELD-WEN er et globalt og ledende selskap innen produksjon og salg av dører og vinduer. Konsernet har ca. 20.000 ansatte og 90 fabrikker. Europa er det nest største markedet til JELD-WEN, hvor ca. 6000 dedikerte ansatte i mer enn 15 land arbeider for å realisere en vekststrategi, som blant annet innebærer å bli den best kjente merkevaren i bransjen.

JELD-WEN Norge AS er en totalleverandør av kvalitetsdører til byggebransjen i Norge. Produktprogrammet omfatter innerdører, ytterdører, klassifiserte dører, passivhus-dører samt spesialdører i tre og stål. Produktene markedsføres under varemerket Swedoor JW og Dooria JW. Det er i dag over 70 ansatte ved avdelingene i Oslo og Trondheim.

FirmaJELD-WEN Norge / Swedoor
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Swedoor JW er markedsleder innen dører i Norge. Gjennom målrettet og systematisk innsats har bedriften opparbeidet seg et omdømme som et selskap og en merkevare som kundene kan stole på – både med hensyn til produktene og tjenestene som tilbys. Swedoor JW vinner nye markedsandeler og øker omsetningen gjennom et bredt produktsortiment, fokus på kvalitet og bærekraftighet, en aktiv tilgang til markedet og en god kundeservice. Som et ledd i å fastholde et høyt servicenivå til eksisterende kunder, samt utvikle sin posisjon ytterligere i markedet, søker Swedoor JW nå en distriktssjef.

Salg til eksisterende og potensielle kunder på Vestlandet

Som Distriktssjef Prosjekt får du salgs- og budsjettansvar i eget distrikt. Du refererer i det daglige til Salgssjef Prosjekt og inngår i et team med totalt fem distriktssjefer. Med Swedoor JW’s brede produktsortiment og øvrige salgs- og serviceapparat i ryggen, vil du tilbringe størstedelen av din tid ute hos kunden med:

  • Å identifisere og bearbeide aktuelle prosjekter og relevante personer hos byggherre, arkitekter, rådgivende ingeniører, prosjekt-/byggeledelse, boligbyggelag, forhandlere, entreprenører og industrikunder
  • Oppfølging og dialog med forhandlers proffselger for å gi korrekte tilbud, og følge opp disse
  • Sørge for at Swedoor JW er med i tilbud på alle aktuelle prosjekter, og kommunisere og avstemme med innesalg for å bearbeide, prissette, og gjennomføre prosjekter optimalt
  • Regelmessig oppfølging, og innsalg av Swedoor JW som leverandør til kjøpende og potensielle kunder

Tillitsskapende med evne til å påvirke beslutningstakere i prosjekter

Rette kandidat har relevant salgserfaring, høy forretningsforståelse og god forhandlingsevne. Du trives og føler deg vel på byggeplasser og i prosjektmøter. Du har i forveien god produktkunnskap om dører, eller relatert erfaring som gir deg gode forutsetninger for å tilegne deg produktkunnskap svært godt – kombinert med praktisk evne til å forstå produkt og montering.

Som person er du kjennetegnet ved å være strukturert, engasjert og motivert for å skape resultater. Du er en dyktig nettverksbygger som kommuniserer godt med personer på alle nivåer hos kunder og beslutningstagere og inngir tillitt. Du er selvstendig og selvkjørende og trives i en rolle med reiseaktivitet og kundemøter, kundearrangementer, bransjetreff og messer.

Bygg din karriere hos Norges markedsledende aktør!

Vi tilbyr en sentral og spennende stilling og:

  • Ansettelse i en bedrift med solid og vedvarende vekst, som er opptatt av – og satser stort på produkt-, markeds- og kompetanseutvikling
  • Fleksibel arbeidstid, høy selvstendighet og stor innflytelse på egen arbeidsdag og resultater
  • En stilling i et selskap som tør å tenke nytt, hvor du får jobbe med dyktige fagfolk og fokus på å videreutvikle salg og marked

Søknad og spørsmål
Comentor håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av JELD-WEN Norge. Vi ser derfor frem til å motta din søknad og CV via www.comentor.dk/stillinger.

Har du spørsmål til ovenstående, er du velkommen til å kontakte Tomas Arnesen i Comentor på tlf. +45 28 99 84 02.

Vis flere stillinger: