Tilbudsleder / Tender Manager

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist11.12.2017

Vi søker to tilbudsledere (Tender Manager) til vår markedsenhet Samferdsel & Byutvikling som består av ca.450 medarbeidere. Samferdsel & Byutvikling dekker følgende fagområder: vei, bane, geo, bru, konstruksjon og plan & arkitektur. Vi ønsker personer med bransjekunnskap og relevant erfaring innen salg– og tilbudsarbeid. Som tilbudsleder vil du få ansvar for de største tilbudene, samt være en ressurs innenfor den samlede tilbudsporteføljen.

Om stillingen

Tilbudsleder vil primært jobbe i Samferdsel & Byutvikling, men vil også samarbeide tett med Rambølls øvrige markedsorganisasjon nasjonal og internasjonalt, juridiske ressurser og fagspesialister. Vedkommende vil ha hovedansvar for hele prosessen fra det besluttes å utarbeide tilbud til kontrakt er tildelt og prosessen evaluert.

Tilbudsleder rapporterer til Markedssjef for Samferdsel & Byutvikling.

Målet til tilbudsleder er at Rambøll skal vinne flere store oppdrag. Hovedoppgaver er:

  • Lede tilbudsteam, møter og fremdrift i tilbudsprosesser
  • Arbeide aktivt med etablering og opplæring av profesjonelle tilbudsteam
  • Sikre god overføring av informasjon til prosjektleder ved vunnet kontrakt
  • Videreutvikle tilbudsarbeidet / - prosessen og sørge for opplæring av organisasjonen
  • Være oppdatert på Rambølls strategier, tjenester og ressurser

Hvem vi søker

Våre nye tilbudsledere har høyere utdannelse i økonomi eller ingeniørfag og minimum 2 års erfaring fra salg eller tilbudsarbeid. Du har god bransjekunnskap innen samferdsel/ arealplanlegging/ byutvikling samt kjennskap til regelverket om offentlige anskaffelser.

Som person er du:

  • Strategisk, helhetstenkende og strukturert
  • Fremoverlent, etterrettelig og med gode samarbeidsevner
  • Flink til å motivere og få kollegaer til å levere kvalitet innenfor gitte tidsrammer
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som tilbudsleder har du en sentral rolle i Samferdsel & Byutvikling med ansvar for å sikre høy kvalitet i alt tilbudsarbeid. Du vil jobbe i et spennende og sosialt flerfaglig fagmiljø med mange dyktige medarbeidere, høyt tempo, gode diskusjoner samt mulighet til å bidra på internasjonale prosjekter.

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt med Markedssjef John Harald Amundsen, 47451315, dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Søk her

Vis flere stillinger: