Regnskapskonsulent

PORR Gruppen med hovedkvarter i Wien er det største entreprenørselskapet i Østerrike og har en ledende rolle i Europa. Mange prosjekter er innovative og banebrytende konstruksjoner. Med sin stabile økonomi og utmerket soliditet kan PORR tilby alle produkter og servicer i sine markeder. Som en full-service aktør dekker PORR alle områder i den moderne byggeindustrien, fra husbygging til infrastruktur helt til komplekse samferdselsprosjekter. PORR er kjent for høy teknisk kompetanse, helhetlig tilnærming, kvalitetssikring, pålitelighet og troverdighet. Nasjonale og internasjonale fellesskap sikrer gruppens konkurransedyktighet.

PORR Gruppen i Norge med PNC Norge AS og PNC Norge Infrastructure dekker spesielt segmentene vei-, tunnel- og brukonstruksjoner, så vel som kraftverksbygging, vassbygging og andre anleggskonstruksjoner. For tiden har gruppen mer enn 150 ansatte i Norge og 5 pågående prosjekter. Og vi vokser videre.

FirmaPNC Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

For hovedkontoret på Skøyen i Oslo, som betjener alle norske prosjekter, søker vi etter en regnskapskonsulent

Beskrivelse av stillingen:

Regnskapskonsulenten vil ha en sentral rolle i avdelingen. Sammen med regnskapssjefen vil ansvaret være knyttet til regnskaps-, skatte- og rapporteringsaktiviteter for alle PORR-konsernets enheter i Norge.

Viktige oppgaver vil være fakturering, leverandørreskontro, anleggsmidler, mva, hovedbok og delta/forberedelser til kvartals- og årsrapportering.

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Relevant utdannelse innen økonomi og regnskap på høyskolenivå. Bred og relevant arbeidserfaring kan kompensere for kravet til utdanning.
  • God og bred forståelse innen regnskap
  • Erfaring med SAP FI
  • Komfortabel med engelsk som arbeidsspråk
  • Lærevillig, initiativrik, utviklingsorientert og fleksibel person
  • Evne til å takle tidsfrister og krav
  • Kulturforståelse og trives med å arbeide i et internasjonalt arbeidsmiljø

Ønskelig med:

  • Erfaring fra anleggsbransjen
  • Erfaring med prosjektregnskap
  • Internasjonal erfaring
  • Komfortabel med flere arbeidsspråk enn norsk og engelsk er også verdifullt

Vi tilbyr:

Du vil i denne jobben være en del av et internasjonalt firma som holder til på Skøyen i Oslo. Stillingen er svært variert og du vil jobbe tett sammen med regnskapssjefen.
Miljøet er uformelt, profesjonelt og internasjonalt. Utviklingsmuligheter for riktig person.

Søk på stillingen via www.manpower.no.

I søknaden vil vi at du skal skrive litt om din erfaring og hvorfor du søker denne stillingen. Det vil være en fordel om din CV beskriver godt tidligere arbeidserfaring og datakunnskaper. Vi ønsker CV på både norsk og engelsk. Elin Fosse i Manpower svarer gjerne på spørsmål om stillingen. Velkommen til å søke.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Kontaktinformasjon

Elin Fosse
Telefon 48105656
Elin.Fosse@manpower.no

Vis flere stillinger: