Anleggsleder

"Menneskene utgjør forskjellen hos Solid".

Vi bygger våre relasjoner på gjensidig tillit fremfor rigide kontrakter. Våre verdier har vært viktige byggesteiner for utviklingen av Solids kultur. Våre verdier Engasjement, Spisskompetanse, Samhandling, Tilhørighet, Trivsel og Trygghet er ledestjerner som viser retning i hverdagen.

Solid Entreprenør AS omsetter i 2016 for 800 mill.kr. med solide resultater. Vi planlegger for videre vekst og den viktigste premissgiver til vår vekst er fornøyde og gjentagende kunder. Våre over 450 medarbeidere jobber derfor kontinuerlig for å innfri våre byggherrers forventninger.

FirmaSolid Entreprenør
FylkeAkershus
StedSkedsmokorset
Søknadsfrist31.08.2017

PARTNERORIENTERT – VERDISTYRT – HØY EGENPRODUKSJON

Som anleggsleder i Solid vil du jobbe i området Romerike til Oslo Nord og være tilknyttet Region Romerike. Du blir ansvarlig for byggeplassen fra oppstart til overlevering. Sikrer optimal og kontrollert drift av byggeplassen, slik at prosjektet overleveres til riktig tid og med riktig kvalitet.

Vi ser derfor etter deg som liker spennet fra planlegging av effektiv og sikker produksjon til gjennomføring av prosjektet gjennom å motivere medarbeidere til å yte maksimalt for å innfri våre byggherrers forventninger.

Arbeidet består i:

  • Daglig administrativt og operativt ansvar på byggeplass, herunder;
  1. Lede driftsmøter og koordinering av UE
  2. Fremskaffe og etterleve detaljert fremdriftsplan inkludert bemanning
  3. Intern og ekstern logistikk
  • Overordnet ansvarlig for daglig KHMS på byggeplass
  • Samarbeids-, koordinerings-, og oppfølgingsansvar for egne arbeider og arbeider utført av UE.
  • Økonomi på byggeplass inkludert innkjøp
  • Ivareta og ha kontroll på utstyr og materiell som er plassert og/eller montert på byggeplassen
  • Være Solid Entreprenørs representant på byggeplass ovenfor eksterne interessenter.

For å lykkes i stillingen tror vi du har noen års ledererfaring fra byggeplass, trives med å ha mange baller i luften og har evnen til å skape god driv i team som presterer med kremmerskap som drivkraft. Du har tatt utdannelse som ingeniør eller teknisk fagskole og må beherske engelsk skriftlig og muntlig. Du må se nytten av, og være oppegående på bruk av IT som et arbeidsverktøy.

Vi kan tilby deg en stilling med gode utviklingsmuligheter i et solid selskap i vekst. Betingelsene er konkurransedyktige og miljøet er inkluderende og godt.

Spørsmål om stillingen

Richard Høilund

HR-sjef

Telefon 916 73 699

Tom Brede Johansen

Regionssjef

Telefon 920 48 680

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: