Fra AF Gruppen til NRC Group

Andreas Granmo, leder for kvalitet og forbedring i AF Gruppens anleggsvirksomhet går til tilsvarende rolle i NRC Group.

- Vi er veldig glade for at Andreas ønsker å bidra i NRC Group. Han blir viktig for oss. Han har en solid erfaring fra et selskap med sterk vekst og gode resultater over lengre tid, sier konsernsjef Øivind Horpestad i NRC Group i en pressemelding.

Gjennom ni år hos en av landets raskest voksende entreprenører har Granmo spilt en viktig rolle i å utvikle gode systemer for kvalitet, prosjekt og risikostyring. Systemer som er viktige for god lønnsomhet.

- NRC Group har vokst mye og raskt, og vi forventer det vil fortsette også de neste årene. Vi er levende opptatt av kultur og de gode resultatene i prosjektene og leveransene våre. Det er helt avgjørende i en så krevende bransje som vår, avslutter Horpestad.

Granmo vil få tilsvarende rolle i NRC Group, hvor han vil være med å videreutvikle konsernets systemer for kvalitetssikring og forbedringsarbeid.

- Jeg har hatt en flott tid i AF, det er et fantastisk selskap med en god kultur og fokus på resultatene. I NRC ser jeg veldig mye av det samme, de er en utfordrer som vokser raskt og har klart å hold fokus og å løse oppgavene smart, til avtalt kost, tid og kvalitet, sier Granmo.

En del av rollen vil være å bygge en felles kultur for alle selskaper i NRC Group.

- Jeg skifter ikke jobb altfor ofte, jeg har vært med på en morsom opptur med AF Gruppen. Da jeg traff NRC Group så jeg fort at dette vil bli en ny spennende reise. I NRC Group får jeg benyttet min opparbeide kompetanse fult ut, der jeg får bidratt direkte til verdiskapningen. Dette var det så fristende å være med på at jeg ikke kunne si nei, avslutter Granmo.

Granmo begynner i sin nye rolle i NRC Group i august.