Anleggsleder

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med virksomhet i Sverige, Norge og Finland. Vi er 14 000 ansatte og har en årlig omsetning på 49 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Syd-Sverige, og aksjen er børsnotert ved NASDAQ Stockholm.

FirmaPeab Anlegg Øst
FylkeOslo
Søknadsfrist04.08.2017

Peab søker nå etter en Anleggsleder innen virksomhetsområdet Anlegg Øst. Er du en god samarbeidspartner og en person som ønsker å bruke din kunnskap til å styrke Peab som organisasjon? Ja, da er kanskje dette stillingen for deg.

INFORMASJON OM STILLINGEN

Peabs nordiske anleggsvirksomhet er blant de ledende i Norden. I Norge er de etablert med egne distriktskontorer på Østlandet, Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge. Deres norske hovedkontor ligger på Lysaker. Til sitt distriktskontor på Østlandet søker de nå en strukturert og engasjert Anleggsleder som vil være med å styrke organisasjonen. Distriktet arbeider med ulike typer anleggsprosjekter med hovedvekt på veier, tuneller, broer og jernbane. I tillegg har distriktet en egen enhet som arbeider med drift og vedlikehold.

Søknadsfrist: 04. august

Oppstart: september, med hensyn til oppsigelsestid

ARBEIDSOPPGAVER

I rollen som Anleggsleder vil du stå ansvarlig for den daglige fremdriften av prosjektet. Herunder:

  • Oppfølging av produksjonen mot tidsplan, budsjett og kvalitet
  • Ansvar for HMS og KS, fremdrift, økonomi og rapportering, samt oppfyllelse av kundens forventning
  • Oppfølging av eget personell og UE

Videre vil man i rollen ha en tett dialog med ansvarlige prosjektleder, og andre eksterne aktører i det aktuelle prosjektet. Struktur og nøyaktighet er viktig for deg, og dette vil du dra stor nytte av i alle faser av prosjektgjennomføringen.

VI SØKER DEG SOM

  • Har gjennomført Teknisk fagskole innen bygg og anlegg, og gjerne med et fagbrev som håndverker.
  • Viser til erfaring fra anleggsarbeid
  • Behersker et av de skandinaviske språkene, skriftlig og muntlig
  • Anser deg selv som en "kremmer" og har god forretningsforståelse
  • Besitter førrekort kl.B
  • Har gode datakunnskaper

Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper og som i tillegg evner å ha fokus på resultat og produksjon. Du har en stor interesse for anleggsbransjen og ønsker å ha et operativt lederansvar. Vi tror at riktig kandidat har gode samarbeidsevner og en evne til å skape gode relasjoner. Dette blir viktig i samarbeid med håndverkere, kunder og leverandører. Du kjenner deg i tillegg igjen i Peab sine kjerneverdier: jordnær, utviklende, personlig og pålitelig.

Har du spørsmål vedrørende denne stillingen?

Sindre Pedersen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet til rådgiver Academic Work svarer deg gjerne på teknologi@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 14991073

Søk stilling

Vis flere stillinger: