Maskinfører Feiebil Drammen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Industri
FylkeBuskerud
StedMjøndalen
Søknadsfrist20.08.2017

Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Veidekke Industri AS søker deg som vil være med på å holde god standard på veiene i Drammen sentrum.

Arbeidsoppgaver

Som maskinfører på en av de mest avanserte feiebilene i landet, bidrar du på et tiltak for å redusere svevestøvproblematikken i Drammen sentrum. Ved å få ansvaret for å utføre produksjonsoppgaver innen veivedlikehold, er du bedriftens ansikt utad hvor du møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men også anbefaler oss for andre.

Du utfører ulike produksjonsoppgaver innen veivedlikehold med rett kvalitet og utførelse til riktig tid. Andre oppgaver vil være:

• Dokumentasjon og oppfølging av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver
• Registrering av avvik på eller ved vei
• Ansvar for utførelse av feiing og spyling innenfor et eget område
• Ansvar for å koordinere og følge opp i henhold til krav fra byggherren
• Daglig vedlikehold av maskinenhet

Kvalifikasjoner

Du er en dyktig maskinfører med god kunnskap om vei og veivedlikehold. Som person er du initiativrik og handlekraftig, utadvendt og omgjengelig samt serviceinnstilt og fleksibel. God lokalkunnskap er viktig.

I tillegg har du:

• Førerkort klasse C/CE
• Grunnleggende datakunnskaper
• Erfaring fra tilsvarende bransjer som innebærer kjøring av maskin, helst feiiebil
• Teknisk kompetanse for å utføre daglig vedlikehold av maskinenhet
• Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Profil

Vi ser etter deg som liker å samarbeide med ulike typer mennesker, er lærevillig og flink til å lære andre. Samtidig må du være selvgående og opptatt av å levere kvalitet. Du har også fokus finne og bruke riktige løsninger. I tillegg håper vi du har god lokalkunnskap, og er fleksibel med hensyn til arbeidstid og oppgaver.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver eneste dag - slik at alle kommer hjem like hele som da de kom på jobb.
Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og du må også kunne stå for disse.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med lønn etter tariff og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Base for kontrakten er våre kontorer på Ryghkollen i Mjøndalen.

Vi ønsker at du som søker legger ved CV, vitnemål og attester.

Søk her

Spørsmål om stillingen

Christer Magnusson

Telefon 975 08 283

Vis flere stillinger: