Vi former samfunn! Gjør du?

tegn_3 AS er et av de større tverrfaglige arkitektkontorene i Norge, med kompetanse innenfor fagområdene arkitektur, plan og landskapsarkitektur. Vi er godt etablert i markedet og har en god og trygg økonomi. I dag har vi til sammen nærmere 60 ansatte på kontorstedene Trondheim og Oslo. I tegn_3 jobber ambisiøse og kompetente arkitekter, interiørarkitekter, planleggere og landskapsarkitekter. Vi dekker alle faser fra tidlig fase, programmering og ideutvikling til detaljprosjekt og oppfølging av gjennomføring.

Vi søker nye kolleger til kontoret i Oslo.

Firmategn_3
FylkeOslo
Søknadsfrist27.01.2018

tegn_3 er engasjert i en rekke samfunnsprosjekter hvor vi setter brukerne og mennesket behov i sentrum. Vi bruker vår plankompetanse på en unik måte, i ulike plannivå, fra skissestadiet til detaljregulering. Vi legger stor vekt på inkluderende prosesser og tverrfaglig samarbeid. For oss betyr dette tett dialog med våre kunder og fokus på gode medvirkningsprosesser. Målet er å skape bærekraftige løsninger med verdi for kunde, samfunnet og framtiden.

Har du en solid erfaring fra gjennomføring av reguleringsplaner og har ønske om å jobbe med stedsutvikling og urbanisme kan du være den vi leter etter. Hos oss får du jobbe med strategiske planprosjekter til detaljplaner i hele landet. Du får arbeide i et tverrfaglig rådgivermiljø og være med å dyrke fram et fagmiljø som vi håper skal være unikt i Norge. Hos oss blir du en del av et inkluderende, engasjerende og nysgjerrig fagmiljø.

Vi ser etter en driver. En prosjektleder som har kompetanse og engasjement. Du har erfaring fra planlegging etter plan- og bygningsloven, erfaring fra kommuneplaner, områdeplaner, reguleringsplaner, konsekvensutredninger og utarbeidelse av reguleringsbestemmelser.

Vi ser for oss at du har bakgrunn som arkitekt, arealplanlegger eller planleggingsingeniør. Du bør ha 10 års erfaring eller mer. Gjerne fartstid fra privat sektor, fortrinnsvis innenfor reguleringsplaner, konsekvensutredning, KVU og/eller mulighetsstudier. Du liker å bidra med dine erfaringer, er sulten på egenutvikling og følger med på fagets utvikling. Er du den vi leter etter kan du bli en viktig fagressurs hos oss i tegn_3.

Vi ser frem til å tilby den riktige kandidaten:

• Spennende og varierte arbeidsoppgaver i et stort tverrfaglig miljø
• Tette relasjoner mot planleggere, arkitekter og ingeniører i Norges bredeste prosjekteringsmiljø
• Proaktive kollegaer med engasjement og kreativitet i flere byer i Norge og Sverige
• Konkurransedyktige betingelser med svært god helseforsikring og pensjonsordning
• Kompetanseutvikling gjennom kurs og etterutdanningsmuligheter
• Årlige studieturer med alle fagretninger i tegn_3
• Utviklingsmuligheter innen prosjektledelse og fagledelse

Kontaktperson:
Esbjörn Kjell
Avdelingsleder Oslo/Landskapsarkitekt MNLA
+47 40 28 63 14
esbjorn.kjell@tegn3.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: