Prosjektleder for tekniske fag, Distrikt Nord

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Anleggsvirksomheten omfatter prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 750 ansatte og omsetter for 15 milliarder kroner (2016).

Veidekke Entreprenør – Distrikt Nord har sitt geografiske virksomhetsområde i Nord-Norge og på Svalbard. Virksomheten omfatter bygg- og anleggsvirksomhet med distriktskontor i Bodø og avdelingskontorer i Harstad og Hammerfest. Vårt mål er å være det beste valget for ansatte, kunder og leverandører. Vår kjernevirksomhet utøves av ca. 55 funksjonærer og 90 håndverkere med en årlig omsetning på ca. 600 millioner kroner.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist20.08.2017

Til vår avdeling i Bodø søker vi prosjektleder for tekniske fag.

Du vil få teknisk fagansvar på våre prosjekter. Videre vil du få en sentral rolle i prosjektenes ledergruppe og være aktiv i alle faser av prosjektet, fra anskaffelse til gjennomføring.

Vi ønsker å skape gode resultater ved effektiv drift og verdsetter involvering og teamarbeid høyt. Vår kultur er preget av kompetanse og samarbeid og etterlevelse av Veidekkes verdier. Dette innebærer at vi er profesjonelle, redelige, engasjerte og grensesprengende.

Vi ønsker oss at du har tverrfaglig teknisk forståelse og erfaring fra en lignende rolle. Denne erfaringen trenger ikke nødvendigvis være fra entreprenørbransjen. Vi ønsker at du har god forretningsforståelse, struktur og samarbeidsevner, slik at du får en spennende og utviklende arbeidshverdag hos oss.

Arbeidsoppgaver

Du vil blant annet arbeide med:

  • kvalitetssikring av våre underentreprenørers leveranser i tilbuds-, prosjekterings- og gjennomføringsfase
  • bistand i den tekniske gjennomføringsfasen av prosjekter
  • heving av vår tekniske kompetanse
  • iverksettelse av tiltak for å utvikle bedriften, deg selv og dine medarbeidere

Som prosjektleder for tekniske fag får du en sentral rolle i å høyne kvalitet og kompetanse innenfor alle tekniske fag. Vi ser det som viktig å vite at vi leverer kvalitet til våre kunder.

Kvalifikasjoner

Du bør ha:

  • ingeniør- eller sivilingeniørutdanning innen tekniske fag som elektro, VVS eller byggautomasjon
  • evne til å se sammenhengen mellom tekniske løsninger og økonomi
  • evne til å arbeide metodisk og strukturert
  • forståelse for hele byggeprosessen
  • kjennskap til og interesse for BIM

Profil

Du må ha høy faglig integritet og ønske om gode tekniske leveranser til våre kunder. Som teknisk prosjektleder vil du jobbe tett med våre ledere og få mulighet til påvirkning og godt faglig samarbeid. Vi har mange dyktige medarbeidere, og du vil få en særstilling og ansvar innenfor de tekniske fagområdene.

Vi ønsker deg som er faglig sterk, og som liker å kommunisere godt med de rundt deg. Vi ønsker at du skal ta initiativ og være en aktiv bidragsyter tidlig i prosjektet for å sikre god gjennomføring.

Vi tilbyr

  • en mulighet til å være med å videreutvikle Veidekkes posisjon i Bodø
  • kollegaer som er kompetente, liker å samarbeide, er rause og robuste
  • frihet og ansvar i en desentralisert og involverende organisasjon
  • et godt tilgjengelig faglig og kollegialt miljø både lokalt og i hele selskapet
  • konkurransedyktige betingelser, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger
  • medeierskap for deg som ansatt, i et konsern med solid utvikling
  • spennende prosjekter og kontorer i Bodø

Ta kontakt med avdelingsleder Kaja Hasvoll Bakke (mobil: 413 56 372, e-post: kaja.bakke@veidekke.no) eller Marit-Helen Kåring, HR Consulting AS (mobil: 907 45 669, e-post: marit-helen@karing.no).

Søknadsfrist: 20. august 2017.

Vi gleder oss til å høre mer om deg og til å fortelle deg om vår arbeidsplass.

Søk stilling

Vis flere stillinger: