Maskinfører riving, hele landet

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist08.08.2017

Til vår landsomfattende anleggsvirksomhet i Miljø- og anleggsavdelingen har vi behov for flere maskinførere innenfor riving. Avdelingen har spisskompetanse på riving og håndtering av forurenset grunn. Vi utfører alle typer riveoppdrag og har godt utvalg av maskiner/spesialutstyr for denne typen arbeid. Spesielt er vi godt rustet for tunge betongbygg og høye konstruksjoner samt knusing og sortering av betong/tegl. Vi omsetter for ca 200 mill kr og er en enhet med 50 ansatte som jobber over hele landet.

Om stillingen

Vi søker deg som kan være vår dyktige maskinfører for riving av bygninger og infrastruktur. Du skal kjøre en beltegraver mellom 25-50 tonn, og du må også kunne kunne delta i andre rive- og saneringsoppdrag etter behov.

Du må ha fagbrev som maskinfører eller maskinførerbevis og vi ønsker oss at du har noe erfaring fra riving og miljøsanering.

For rette vedkommende vil en basrolle kunne være aktuelt.

Om deg

Selv om du sitter i sjåførsetet alene må du like godt å samarbeide med dine kolleger, kunder og leverandører. Når det er behov må du ville stå på litt ekstra, du må være effektiv, og å vise stolthet og engasjement i jobben din er naturlig for deg.

Vi kan tilby

En spennende stilling med muligheter for utvikling og det å ta ansvar. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, og gjennom vårt aksjeprogram får du mulighet til å bli medeier i selskapet. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 16 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Arbeidssted vil være i hele landet.

Spørsmål om jobben?

Roger Gandrudbakken

+47 907 31 916

Rune Myrhaug

+47 928 00 819

Søk her

Vis flere stillinger: