Salgssjef luft/luft varmepumper

Ing. Firma Theodor Qviller AS, har hatt en solid vekst de siste årene og omsatte for 61 mill i 2016 og har solid økonomi. I 2013 ble vi distributør for Samsung air conditioning i Norge. Selskapet er en del av GK-Gruppen som er Scandinavias ledende miljø innen inneklima og teknisk entreprise i bygg. Gruppen har en omsetning på 5,5 milliarder og mer enn 3000 ansatte i tre land. Vi holder til i moderne lokaler i et av Norges mest energi effektive kontorbygg, sentralt på Ryen i Oslo.

FirmaIng. Firma Theodor Qviller
FylkeOslo
Søknadsfrist11.08.2017

Samsung og Airwell luft/luft varmepumper har etablert seg i markedet, men er fremdeles i en utfordrer posisjon. Vi søker deg som vil være med å bygge videre for å øke vår andel av markedet. Det er en fordel om du har jobbet med varmepumper, men du kan også ha solgt andre tekniske produkter eller jobbet med energianalyser eller lignende ute hos kunder. Du må ha gode kommunikasjonsevner og like å jobbe i et lite og hektisk miljø.

Dette er en mannsdominert bransje, men det finnes også dyktige kvinner her. Denne stilingen passer utmerket til begge kjønn.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist 11.08.2017

For spørsmål rundt stillingen;

Kontakt: Jens Christian Frydenlund

Tittel: Administrerende direktør

Mail:Jens.frydenlund@qviller.no

Telefon: 474 03428

Vi vil oppfordre til å søke på stillingen elektronisk.
Attester og vitnemål vil ikke bli returnert.

Søk her

Vis flere stillinger: