Salgsingeniør proffmarked kjøling

Ing. Firma Theodor Qviller AS, har hatt en solid vekst de siste årene og omsatte for 61 mill i 2016 og har solid økonomi. I 2013 ble vi distributør for Samsung air conditioning i Norge. Selskapet er en del av GK-Gruppen som er Scandinavias ledende miljø innen inneklima og teknisk entreprise i bygg. Gruppen har en omsetning på 5,5 milliarder og mer enn 3000 ansatte i tre land. Vi holder til i moderne lokaler i et av Norges mest energi effektive kontorbygg, sentralt på Ryen i Oslo.

FirmaIng. Firma Theodor Qviller
FylkeOslo
Søknadsfrist11.08.2017

Vil du være med på det grønne løftet – er du glad i teknikk – vil du jobbe med innovative kjølesystemer?

Vi har ambisjoner om videre vekst og søker en kollega for å jobbe tettere med våre proffkunder på kjøling. Du vil få en selvstendig rolle hvor du følger opp definerte områder og kundegrupper, hvor målet er å utvide salget til bestående kunder og å utvide kundeporteføljen. Det vil også innebære utstrakt kontakt med og oppfølging av våre leverandører.

Den ideelle kandidaten har teknisk bakgrunn og erfaring fra systemsalg av kjøleprodukter / elektriske produkter i proffmarkedet. Du har gode kommunikasjonsevner, behersker engelsk. Du liker å jobbe i et lite og hektisk miljø, hvor vi tar i et tak for hverandre når nødvendig.

Vi har hele Norge som marked og vil møte kundene våre der de er, så du må like å være i bevegelse.

Dette er en mannsdominert bransje, men det finnes også dyktige kvinner her. Denne stilingen passer utmerket til begge kjønn.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist 11.08.2017

For spørsmål rundt stillingen;

Kontakt: Jens Christian Frydenlund

Tittel: Administrerende direktør

Mail:Jens.frydenlund@qviller.no

Telefon: 474 03428

Vi vil oppfordre til å søke på stillingen elektronisk.
Attester og vitnemål vil ikke bli returnert.

Søk her

Vis flere stillinger: