VA ingeniører/sivilingeniører Lillestrøm

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfrist20.08.2017

Ønsker du utfordringer i et VA-miljø som preges av faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i spennende prosjekter sammen med andre dyktige og erfarne medarbeidere?

Vi ønsker å styrke vår VA gruppe på Lillestrøm og søker nå etter VA medarbeidere med noe erfaring.
Du er sivilingeniør/ingeniør med interesse for prosjektering og erfaring innen vann- og avløpsteknikk.
Vi gjennomfører prosjektering og prosjekteringsledelse på alle nivåer. Vår faggruppe for VA utarbeider detalj- og overordnede planer for rehabilitering og nybygging av forskjellige typer vannforsynings- og avløpsanlegg, samt lette og tyngre konstruksjoner i tilknytning til disse.

Aktuelle arbeidsoppgaver

  • Ditt arbeidsområdet vil hovedsakelig være utarbeidelse av detalj- og overordnede planer innen:
  • Vann- og avløpsanlegg innenfor nye utbyggingsområder
  • Pumpestasjoner og høydebasseng
  • Anlegg for lokal overvannshåndtering
  • Analyser og modellering av VA-nett

Du vil kunne delta i alle faser av prosjektene: Analyser, forprosjekt og utviklingsfase, kalkyler, planlegging, prosjektering, anbud, kontrahering, oppfølging under bygging, teknisk kontroll og byggeledelse.
Nødvendig opplæring vil bli gitt, og det legges til rette for personlig utvikling. Gjennom varierende prosjektoppgaver ønsker vi sammen med våre medarbeidere å utvikle komplette rådgivere innen VA- faget.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Du har en teknisk utdannelse med en Bachelor- eller Master grad
  • Du har minimum 3 års erfaring innen vann- og avløpsteknikk
  • Erfaring med relevant VA-programvare
  • Initiativrik og selvstendig
  • God formuleringsevne muntlig og skriftlig
  • Kreativ og løsningsorientert
  • Faglig ambisiøs med analytiske evner

Muligheter:
Vår markedsposisjon i området rundt Lillestrøm gjør at vi har god ordreinngang på jobber. Derfor har vi stadig behov for å styrke staben av VA medarbeidere. Motiverte og dyktige medarbeidere vil derfor lett finne seg til rette i et arbeidsmiljø som er kjent for å være et solid fagmiljø. Flere av våre VA ingeniører har lang erfaring innen VA- faget. Vi tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, og et godt læringsmiljø for videre utvikling. I tillegg har vi et hyggelig og sosialt godt arbeidsmiljø. Synes du dette høres interessant ut, ikke nøl med å ta kontakt!

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

Les mer om hvordan Sweco setter fokus på by- og samfunnsaktuelle temaer i nettmagasinet http://swecomoment.no

Kontaktpersoner:

Kirsti Hanebrekke

Avdelingsleder VA

96627872

Søk stilling

Vis flere stillinger: