Lena Bygballe i LC-NO-sekretariatet og BIs Senter for byggenæringen.

Lean Construction Norge inviterer til jubileumsseminar

Nettverket Lean Construction Norge (LC-NO) feirer sitt tiende jubileum i år, og arrangerer i den anledning et stort gratisseminar om Lean Construction i Oslo.

LC-NO er et medlemsbasert nettverk for virksomheter, organisasjoner og FoU-institusjoner som er interesserte i prosjektbasert planlegging, prosjektering og produksjon ut fra en Lean Construction-tilnærming, spesielt innen bygg og anlegg.

I 2017 markerer nettverket ti år i Norge, og markerer dette med seminar og en ny bokutgivelse.

30. august hos Handelshøyskolen BI i Oslo arrangeres seminaret, som blant annet vil inkludere innlegg om både bygg og anlegg, både i Norge og utenfor.

I tillegg til foredrag og diskusjoner blir boken «Lean Construction. Forstå og forbedre prosjektbasert produksjon» presentert. Den er i stor grad basert på forskning fra forskningsprosjektet Involverende Planlegging i regi Veidekke, som gikk i perioden 2009-2014, og kommer ut for salg 8. august.

Boken presenteres av redaktør Bo-Terje Kalsaas ved Universitetet i Agder, og følges opp med nye foredrag og en paneldebatt om Lean.

Foto: Fagbokforlaget

 – Dette arrangementet er åpent for alle som er interesserte i prosjektbasert planlegging, prosjektering og produksjon basert på en Lean Construction-tilnærming. Her er det anledning til å feire det som har vært og alt det spennende som skjer nå og fremover på området, sier Lena Bygballe i LC-NO-sekretariatet og BIs Senter for byggenæringen.