Fra fv. 857-fv. 125 BjarkøyforbindelsenBeredskapsøvelse i Kvænflågtunnelen.Bordøvelse i Ytre Miljø på Kjelsås.Droptest av fallsikringssele.K11 Rådal - Nordås - Flyplassvegen vant Implenia Norges HMS-pris for 2017.Brannslokkingsøvelse på K11 Rådal - Nordås - Flyplassvegen.HMS-uka dag 2 på rv. 36 Skyggestein–Skjelbredstrand.Beredskapsøvelse i Kvænflågtunnelen.

Implenia Norge gjennomførte HMS-uke

Implenia Norge har gjennomført selskapets HMS-uke for tredje året på rad.

Nytt av året var at det ble satt av en egen dag under HMS-uka med spesielt fokus på ytre miljø; Ytre Miljø-dagen.

HMS-uka 2017 hadde tre hovedfokusområder:
* Arbeider i høyden
* Bruk av biler, maskiner og utstyr
* Ytre miljø

I løpet av HMS-uka ble det på alle Implenia Norges prosjekter gjennomført mange HMS-aktiviteter, som blant annet beredskapsøvelser, arbeider i høyden og bruk av fallsikring, blindsoneøvelser ved arbeider i og nær store maskiner, sikkerhetsinspeksjoner og risikovurderinger. Det ble også gjennomført kurs i førstehjelp og livredning.

Som en del av Ytre Miljø-dagen ble det gjennomført en øvelse som simulerte alvorlig utslipp til drikkevann fra tankbil. Mer enn 700 personer, deriblant egne medarbeidere, underentreprenører, leverandører, innleide mannskaper og representanter fra byggherren deltok i HMS-relaterte aktiviteter i løpet av HMS-uka.

Implenia Norges årlige HMS-pris gikk til prosjektet K11 Rådal - Nordås - Flyplassvegen i Bergen, som er en del av ny E39 mellom Svegatjørn og Rådal, for deres innsats for god HMS på prosjektet.

– Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen av årets HMS-uke, og engasjementet har vært stort på alle våre prosjekter. I Implenia har vi en kultur for at det er lov å si ifra og at vi skal bry oss, og den årlige HMS-uka skal bidra til å videre styrke den gode HMS-kulturen i Implenia, sier HMS-sjef Bjarne Brendstuen Implenia Norge.