Lakkegata 3 i Oslo. Foto: Skanska

Assemblin signerte med Skanska på Oslo-utbygging

Assemblin har signert kontrakt med Skanska Eiendomsutvikling om rørarbeidene i det nye leilighetshotellet i Lakkegata 3 i Oslo.

Kontrakten har en verdi på omtrent tolv millioner kroner, skriver Assemblin i en pressemelding mandag.

– Kontrakten er en totalentreprise på rørarbeidene og omfatter montering av 135 prefabrikkerte bad, 15 plassbygde bad og alt av sprinkler og kjøling i byggets syv etasjer. Rivearbeidene er ferdige, og vi starter montering i midten av august. Hotellet skal etter planen stå ferdig sommeren 2018, uttaler prosjektleder Vidar Krogstad i Assemblin Rør Prosjekt Oslo.

Skanska Eiendomsutvikling kjøpte eiendommen i Lakkegata i fjor høst og inngikk samtidig en 13 års leieavtale med den finske leilighetshotell-aktøren Forenom. Fram til i dag har eiendommen vært et rent kontorbygg for blant annet Norges ingeniør- og teknologiorganisasjon (NITO).

– Lakkegata 3 ligger i et område i utvikling, med flere aktører som ser verdien av å være her. Beliggenheten er sentral, og vi tror at en utvikling av denne eiendommen vil være positivt for området rundt, sier Vidar Stokkeland, direktør for næringsutvikling i Skanska Eiendomsutvikling.