ÅF Engineering søker senioringeniør byggeteknikk, RIB

ÅF Engineering er en stor rådgiver innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester i Norge. Vi leverer tjenester innen infrastruktur, bygg, industri og utvikling & analyse. ÅF Engineering AS ble etablert i 2016 og er et heleid selskap i ÅF med røtter tilbake til 1895. ÅF har vekstambisjoner i Norge og vi søker derfor både nye medarbeidere og nye kunder. Vi tilbyr gode karrieremuligheter på en moderne arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver og spennende prosjekter. ÅF Engineering har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord, Bergen og Tromsø. Konsernet ÅF satser langsiktig, er solid og ble kåret til Sveriges mest attraktive arbeidsgiver for unge sivilingeniører i Universums Karriärbarometer for 2016.

I Trondheim har vi over 100 medarbeidere fordelt på faggrupper innen byggeteknikk, vvs, brann, bygningsfysikk, arkitektur, vann og avløp, vei og brukonstruksjoner.

FirmaÅF Engineering
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.08.2017

Til vår Bygg-gruppe i Trondheim søker vi etter en senioringeniør innen bygg og konstruksjon, RIB.

Vi ser etter en person som kan bli med å forsterke laget i store og små oppdrag.

Bygg-gruppa vår i Trondheim teller i dag 14 personer, og er med det et av Trondheims største og mest kompetente konstruksjonsmiljø. Vi har et bredt spenn av ulike kunder og oppdragstyper fra små oppdrag i eksisterende bygg til store offentlige nybygg. Vi ønsker oss flere dyktige kollegaer på laget for å være med å utvikle enheten fremover.

Stillingen krever stor grad av selvstendighet, og det er ønskelig at den rette kandidaten har utdanning på minimum ingeniør nivå, og gjerne mer enn 8 års relevant arbeidserfaring.

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene består primært av rådgiving, prosjektering og oppdrags-/prosjekteringsledelse innen bygg og anlegg. Deltagelse i interne og eksterne prosjekteringsgrupper.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi søker etter erfaren byggeteknikker, gjerne med mer enn 8 års erfaring i konstruksjonsfag eller byggetekniske fag, som er selvstendig og som kan være disiplinleder i større prosjekter med det overordnede ansvaret for konstruksjonsteknikk. Du må ha evne til å jobbe selvstendig og i faglige team sammen med både erfarne og yngre medarbeidere. Erfaring som disiplinleder RIB i prosjekter vil tillegges ekstra vekt. Kjennskap og erfaring med bruk av norske standarder og regelverk. Erfaring med oppdragsledelse er ønskelig.

Vi kan tilby:

  • De beste kollegaer med godt humør og solid fagkompetanse.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Et tverrfaglig og kompetent fagmiljø.
  • Utfordrende arbeidsoppgaver i interessante prosjekter.
  • Utviklingsmuligheter i et av Norges bredeste ingeniørmiljø.
  • Mulighet for å bidra i et selskap i utvikling og vekst
  • Vi satser også i Trondheim, blant annet gjennom etablering av ÅF Advansia
  • Vi har personalklubb og er i ferd med å starte eget bedriftsidrettslag.
  • Svært god helseforsikring og pensjonsordning.

Dersom du har spørsmål til stillingen kan du gjerne kontakte Øyvind Bones, Gruppeleder Bygg Trondheim, tlf 98089100, epost oyvind.bones@afconsult.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: