Kombinert gravemaskinkjørere og verkstedmekanikere

Sonar Bemanning er et bemannings- og rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 14 dedikerte bemannings- og rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har vi som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Bemanning
FylkeAkershus
StedMaura
Søknadsfristsnarest


For attraktiv, mellomstor maskinentreprenør på Romerike/Ullensaker søker vi etter dyktige gravemaskinførere til deres nye og moderne maskinpark.
De har også nettopp bygget ferdig stort verksted der de også trenger hjelp, spesielt om vinteren når det er mindre maskinkjøring. Så hvis du ønsker å bruke dine gode evner og kunnskaper som maskinkjører og mekaniker, så er dette absolutt jobben for deg.

De har god ordretilgang og prosjektene er i hovedsak i Akershus. Firmaet preges av god effektivitet og godt arbeidsmiljø, så godt humør og stå-på vilje er et krav!

Ønskede kvalifikasjoner

- Maskinførerbevis – gjerne fagbrev som maskinfører
- Minimum 3 års erfaring med gravemaskin
- Gjerne erfaring med VA
- Erfaring med rotortilt, laser og GPS
- Førerkort kl. B
- Behersker norsk muntlig og skriftlig

Personen vi søker:

- kan jobbe selvstendig
- har stor arbeidskapasitet og stå-på-vilje
- er pålitelig og samarbeidsvillig

Vi tilbyr:

- Fast stilling i seriøs og attraktiv bedrift
- Varierte arbeidsoppgaver
- Hyggelig og godt arbeidsmiljø
- Konkurransedyktige lønns og arbeidsbetingelser

Stillingene er ledig nå og søknader blir løpende behandlet. Trenger du mer informasjon, ring partner i Sonar AS, Erik Merum på tlf 41 678 670. Du kan også sende søknad til etm@sonar.no

Vis flere stillinger: