Avdelingsleder Fredrikstad

Moelven Industrier ASA er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet har 52 operative enheter i Norge, Sverige og Danmark, med ca. 3 500 ansatte og en omsetning på 10,4 milliarder.

Moelven Modus AS er et datterselskap i Moelven-konsernet og er Nordens ledende produsent og leverandør av monteringsferdige romløsninger for kontor og kommersielle lokaler. Selskapet har hovedkontor i Norge og flere salgskontorer i Sverige og Norge. Våre kunder er i hovedsak byggeiere, forvaltere og bruker av næringsbygg, entreprenører og arkitekter. Vi er 489 medarbeidere som til sammen omsetter for 769,5 millioner kroner

FirmaMoelven Modus
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist17.08.2017

Moelven Modus AS er på utkikk etter en dyktig Avdelingsleder til vår avdeling i Fredrikstad.

Moelven Modus jobber i dag både mot anbuds-/prosjektmarkedet, da i hovedsak som underentreprenører, men også direkte mot byggherrer/eiendomsbesittere med service- og rehabiliteringsoppdrag. Som Avdelingsleder vil du ha totalansvaret for en avdeling bestående av salgsressurs, prosjektleder, sivilarkitekt og montører/serviceteknikere. Avdelingen i Fredrikstad sysselsetter i dag rundt 10-12 medarbeidere, med litt variasjon i forhold til arbeidsmengde.

Moelven Modus har produkter, konsepter og løsninger som markedet ønsker og som gir oss gode kort på hånd, i begge markeder. Sammen med salgsapparat, sivilarkitekt og prosjektledere skal Avdelingsleder sørge for å finne de rette og lønnsomme prosjektene. Nøkkelen til suksess ligger i å bygge de gode relasjonene i tidlig fase, slik at vi blir en preferert samarbeidspartner. Dagens marked preges alt for mye av priskonkurranse med lave anbud/marginer som nødvendigvis ikke er til det beste for hverken sluttkunden eller bransjen generelt. Vi har tro på at alle parter vil tjene på; gode løsninger, kvalitet i alle deler av leveransene, høy kompetanse og ikke minst dyktige håndverkere. Avdelingene i Moelven Modus kjennetegnes av et solid fagmiljø hvor man er opptatt av trivsel, samarbeid, lønnsomhet og resultater.

Personen vi søker:

  • Har allerede googlet oss, vært innom vår hjemmeside og facebookside og i tillegg sett igjennom vedlagte videolinker og tenkt; "Dette vil jeg være med på!"
  • Har merkantil og/eller teknisk utdanning på høyskolenivå, gjerne med ledererfaring fra tilsvarende nivå.
  • Har god forståelse for bransjen og ikke minst har du god kjennskap til markedet i Østfold.
  • Er dyktig til både å bygge, og vedlikeholde kunderelasjoner.
  • Har gjerne en "kremmer i magen" kombinert med at du evner å tenke industrielt. Fordelaktig med kjennskap til kontraktsrett og Norsk Standard.
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, er komfortabel med å bruke ulike dataverktøy og innehar god økonomisk forståelse.
  • Er en operativ, pragmatisk leder med evner til å motivere, involvere og skape engasjement, samt stille krav og forventninger
  • Det viktigste er at DU tror på de løsningene Moelven Modus kan tilby, og gjennom din entusiasme og lagbygging skape gode langsiktige relasjoner, lønnsomhet og resultater.

Å bli en del av Moelven Modus betyr:

  • At du blir del av en markedsledende organisasjon med stolte medarbeidere, høye ambisjoner og finansiell styrke.
  • Spennende leder- og markedsutfordringer.
  • Muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser med gode trenings-, forsikrings- og pensjonsordninger.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Hallgeir Bakken i Dfind Executive på tlf. 905 51 202. Søknad og cv sendes på mail: hallgeir.bakken@dfind.no og ønskes konfidensialitet så oppgir du dette i din søknad.

Vis flere stillinger: