Stein Hov Skjelle er ny finansdirektør i BetonmastHæhre. Foto: BetonmastHæhre

Svein Hov Skjelle ny finansdirektør i BetonmastHæhre

BetonmastHæhre har ansatt Svein Hov Skjelle i en nyopprettet stilling som finansdirektør (CFO) for konsernet. Skjelle tiltrer stillingen senest 1. januar 2018.

Det skriver BetonmastHæhre i en pressemelding torsdag.

– I Svein Hov Skjelle har vi rekruttert en svært godt kvalifisert person med lang erfaring blant annet innenfor entreprenør- og eiendomsbransjen. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og kommer fra stillingen som administrerende direktør og CFO i Norwegian Property, uttaler konsernsjef i BetonmastHæhre, Jørgen Evensen, i pressemeldingen.

Skjelle vil inngå i konsernets ledergruppe. Han har, i tillegg til den nylige stillingen i Norwegian Property, tidligere basatt stillinger som CFO i Entra Eiendom, CFO i TeleComputing og administrerende direktør i TeleComputing Norge. Skjelle har også erfaring som finanssjef i Veidekke, heter det i pressemeldingen.

– Dette er erfaringer som kommer godt med i de prosessene som BetonmastHæhre er midt inne i og som vi vet kommer i den nærmeste fremtiden. Vi ser frem til å få ham på plass, avslutter Jørgen Evensen.