Peder Nærbø i Bulk.

Bulk solgte på Berger

Bulk Infrastructure ved logistikkdivisjonen Logibulk, selger Bulk Eiendom Berger.

Bygget er på 7 300 kvadratmeter, inklusive et overbygd uteareal på 1 750 kvm, mens tomteraealet er på 19 050 kvm. Bulk har de siste årene bygd ut store logistikkarealer på Berger og totalt utviklet 73 300 kvm logistikkbygg i dette området. Bygget som nå selges var Bulks første byggeprosjekt.

- Jeg skal innrømme at det er litt vemodig å selge det første lageret vi bygde i Bulks regi. Men vi er et selskap under utvikling og nå var det naturlig å følge Tibnor som er eksisterende leietaker inn i et nytt prosjekt og frigjøre arealene, sier Peder Nærbø i Bulk Infrastructure i en pressemelding.

I stedet for å utvikle eiendommen videre har Bulk funnet en kjøper som finner eksisterende bygningsmasse egnet for fremtidig bruk. Kjøper er Tiri Eiendom AS som er kontrollert av Anne Kristine Teigen og Ring Tore Teigen.

- Vi er svært fornøyd med å ha kommet til enighet om kjøp av Bulk Eiendom Berger. Bygget har sentral beliggenhet og tilfredsstiller de behovene vi har for areal i fremtiden, sier Anne Kristine Teigen.

Bulk skal forvalte eiendommen og sikrer dermed fleksibilitet for leietaker frem til nybygget ferdigstilles. Tiri Eiendom overtok bygget 30. juni i år.

Bulk selger Bulk Eiendom Berger til Tiri Eiendom AS.