Nestleder E39

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen var NOK 30 milliarder (2016), og halvparten av de 7400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og selskapet har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Anleggsvirksomheten (region Anlegg) gjennomfører alle typer anleggsprosjekter i hele landet, herunder vei, bane, industri-prosjekter.
Prosjektene våre gjennomføres innen alle kontraktsmodeller, fra under- og delentrepriser til totalentrepriser og hovedentrepriser for offentlige og private kunder. Veidekke Entreprenør har 3.750 ansatte og omsetter for NOK 15 mrd (2016), hvorav region Anlegg omsetter for ca NOK 5 mrd. Med sine 1200 ansatte

Veidekkes verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Målene for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene. Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeiderinvolvering. Selskapet har fokus på kompetanse og legger til rette for faglig og personlig utvikling.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist13.08.2017

Veidekke Entreprenørs anleggsvirksomhet befester posisjonen som landets ledende anleggsentreprenør. Med stadig større og mer komplekse prosjekter er det behov for å styrke organisasjonen med erfarne ledere innenfor prosjektledelse.

Bakgrunn/E39:
Veidekke Entreprenør AS bygger ny firefelts hovedvei (E39) mellom Os og Bergen og har fått tildelt strekningen mellom Svegatjørn og Rådal. Utføres hovedsakelig i egen regi med egne ressurser. Dette er Norges største veikontrakt og inkluderer blant annet 23 km tunell og 3 km i dagsone i Endelausmarka. Kontrakten går over nærmere 5 år og har en samlet verdi på 2,4 mrd kroner. Bemanning på prosjektet ligger mellom 250 -350 personer, herav administrasjon av ca. 60 personer.

Som Nestleder E39 har du bred erfaring med kompleks kontraktshåndtering både internt og i forhold til kunde. Du blir NK for prosjektet på 2,4 mrd og en naturlig sparringspartner for Prosjektlederen på E39, og sentral i utvikling av andre svært store og komplekse prosjekter innen infrastruktur i Veidekke Entreprenør AS.

Prosjekt E39 har vært i drift i ca. 1,5 år, og har fortsatt 3 år igjen før prosjektet skal være ferdig. Å lede et prosjekt på denne størrelse, kompleksitet og varighet er å sammenligne med å være toppleder for en stor, sammensatt norsk virksomhet. E39 Svegatjørn er et av Veidekkes største prosjekter

Arbeidsoppgaver og ansvar:

• NK for hele prosjektet og sparringspartner for prosjektdirektør

• Profesjonalisere forberedelse/møteledelse/kontrakts og – eller saksbehandling

alle ledd og på alle nivåer

• Organisere og prioritere overordnet inngang i arbeid mot kunde innen forhandlinger og kontraktuelle spørsmål.

• Sørge for riktig dialog med kunde på rett nivåFor

• Sikre riktig organisering og at prosjektorganisasjonen fungerer godt

• Overordnet usikkerhetsstyring

• Ivareta prosjektets rammevilkår

• Overvåke prosjektets inntekts- og kostnadsside

Kvalifikasjoner:

• Dokumentert relevant ledererfaring fra store prosjekter, fortrinnsvis fra anlegg

• Kontrakt- og forhandlingskompetanse fra store, komplekse virksomheter

• Du er relasjonssterk, involverende, kunnskapsrik og klok i ditt arbeid mot alle samarbeidsparter - med klart fokus på viktighet av korrekt leveranse i kombinasjon med Veidekkes verdier og standarder.

Veidekke tilbyr:

• Gode utviklingsmuligheter

• Medeierskap i konsernet (rabattert aksjekjøp)

• Uformelt og positivt arbeidsmiljø

• Konkurransedyktige betingelser

• Gode pensjons og forsikringsordninger

Stillingen inngår i ledergruppen til Prosjekt E39 og rapporterer til prosjektdirektør. Arbeidssted vil være Bergen.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Liv Braathen, Partner Bønes Virik, Mobil: 488 49 499. Er dette interessant kan du laste opp CV og søknad via www.bonesvirik.no under ledige stillinger. Søknadsfrist er 13. August.

Vis flere stillinger: