Arkitekt Bergen

Bygninger utgjør en fundamental del av vårt samfunnsliv og vårt privatliv. De senere årene har det vært økende etterspørsel etter energieffektive og miljøvennlige bygninger som følge av debatten rundt hvordan man skal imøtekomme klimaendringene. I tillegg er det fortsatt mye fokus på design, og det er stor etterspørsel etter unike og nyskapende designløsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist02.08.2017

I Rambøll jobber det 680 arkitekter og planleggere, 190 av disse er i Norge. I Bergen jobber det rundt 30 arkitekter, planleggere og interiørarkitekter som del av et stort tverrfaglig miljø. Vi er et kreativt miljø i vekst og søker etter flere engasjerte og dyktige arkitekter.

Om stillingen

Vår arkitekturavdeling har mange spennende og utfordrende oppgaver å jobbe med fremover. Vi arbeider med en rekke interessante og spennende prosjekter knyttet til skoleanlegg, helse, arbeidsbygninger, industri og byutvikling. I tillegg deltar vi i ulike typer konkurranser. Vi vil gjennom denne ansettelsen styrke vår kompetanse innen arkitekturprosjektering med vekt på gode estetiske løsninger. Nyutdannede med sterk formingsevne oppfordres til å søke.

  • Alle typer arkitekturprosjektering og illustrasjoner
  • Flerfaglige prosjekter som utføres i samarbeid på tvers av fagene
  • Mulighetsstudier
  • Masterplanning med vekt på bærekraft

Hvem vi søker

Vi trenger deg som har et kreativt og analytisk hode, og et brennende engasjement for arkitektfaget. Du er en ung utadvendt master / sivilarkitekt med noe erfaring fra arkitekturprosjektering i flere faser i prosjektet. Vi vil også vurdere nyutdannede med gode evner innen visualisering og formgivning. Du er opptatt av god estetikk, og er inspirerende i arbeidet ditt. Særlig erfaring innen rehabilitering og transformasjon vil vektlegges. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Gode samarbeidsevner og samtidig evne til å arbeide selvstendig og strukturert
  • Evne til å tenke strategisk
  • Lyst og evne til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene her

Ta gjerne kontakt med nedenstående dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Avdelingsleder Lillian Lotsberg, tlf. 40220773, epost: lillian.lotsberg@ramboll.no

Vis flere stillinger: