Siv.ing./ing. automasjon/ITB med sykehuserfaring

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist17.08.2017

VVS-avdelingen i Oslo har i dag 36 ivrige og svært kompetente medarbeidere innenfor VVS-faget, kjøle- og varmesystemer, energi og fornybare kilder, miljø i bygg samt automasjon og ITB. Vi jobber med oppdrag i alle faser og har en egen gruppe; Energi & miljø, som berører viktige byggefag. Gruppen jobber tverrfaglig for å finne innovative og energieffektive løsninger som sikrer bærekraftige bygg, ut fra hensynet til økonomi, økologi og mennesker.

Moderne bygg har komplekse tekniske installasjoner som er avhengige av hverandre og som er styrt av sentrale datasystemer. Speselt i store og kompliserte prosjekter er behovet for teknisk samkjøring mellom ulike fag, systemer og funksjoner stort.

I Sweco har vi - med stort fokus på flerfaglig prosjektering samt mange store prosjekter - behov for en bedre koordinering av alle grensesnitt i et prosjekt. Sweco i Oslo trenger derfor å styrke sin kapasitet på dette området med en ny medarbeider innen ITB (integrerte tekniske bygningsinstallasjoner), og byggautomasjon.

Er du ute etter nye utfordringer, faglig utvikling og forandring i hverdagen? Har du erfaring fra entreprenør, leverandør, eiendomsbesitter eller rådgiver, kan du være den vi søker.

Arbeidsoppgaver

  • ITB-koordinering og kvalitetssikring i alle prosjektets faser i henhold til NS3935 
  • Delta i utarbeidelse av kravspesifikasjoner for automatikk- og sd-anleggunnlag og prosjekteringsledelse 
  • Erfaring fra ulike byggeprosjekter, spesielt innen ett eller flere av følgende områder: Bygg automasjon, sd-anlegg, bus-systemer 
  • Prosessforståelse innen styringssystemer 
  • Prosessforståelse innen VVS tekniske løsninger 
  • Prosessforståelse innen elektrotekniske løsninger 
  • Kjennskap til tekniske løsninger innen IKT 
  • Kommunikasjonsløsninger på IP 
  • Kjennskap til grensesnitt og sammenhenger i en byggeprosess 
  • Gode samarbeidsevner, selvstendig, ryddig og resultatorientert. 
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Muligheter:
I Sweco får du mulighet til å være med på videreutvikle flerfaglig samarbeid samt delta i store og spennende prosjekter. I tillegg vil du få arbeidsmuligheter på tvers av Swecos mange virksomhetsområder og mulighet til å utveksle kompetanse med et stort faglig miljø i Sweco- konsernet. Som rådgiver vil du også få anledning til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom verdiskapende løsninger.

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.
Les mer om hvordan Sweco setter fokus på by- og samfunnsaktuelle temaer i nettmagasinet http://swecomoment.no

Kontaktpersoner:

Ketil Eriksen

Gruppeleder VVS

907 54 969

Søk stilling

Vis flere stillinger: