Administrerende direktør Roar Munkhaugen i Heimdal Bolig viser frem Ringve Park i Trondheim med 250 leiligheter som ferdigstilles nå.

Heimdal Bolig har solgt boliger for 844 millioner i år

Boligbyggeren Heimdal Bolig solgte 121 boliger med en samlet verdi på kr 437 mill i andre kvartal 2017. Hittil i år har selskapet solgt 237 boliger til en verdi av 844 millioner kroner.

Heimdal Bolig opererer i Trondheim, og markedet preges ifølge boligbyggeren av høy aktivitet samtidig med at tilbud og etterspørsel i perioden har vært i rimelig balanse.

- Vi merker god etterspørsel etter små leiligheter og 3-4 roms inntil fem millioner, sier administrerende direktør Roar Munkhaugen i Heimdal Bolig i en melding.

Det er spesielt prosjektene Strinda Hageby og Steinanvegen som har solgt godt i perioden. Strinda har solgt over 200 boliger siden lanseringen i fjor og er tredje feltutbygging av Granåsen Gård i Trondheim.

Steinanvegen er et eksklusivt prosjekt som har solgt 70 boliger i 2. kvartal.

- I tillegg har vi et prosjekt på Byåsen som har vært populært, opplyser Munkhaugen.

Heimdal Bolig har ved utgangen av andre kvartal 537 boliger til en verdi av kr 1,8 milliarder i produksjon.

- I siste kvartal kommer vi med flere nye spennende prosjekter. Vi skal lansere nye byggetrinn på både Strinda Hageby og Steinanprosjektet. I tillegg kommer vi med et nytt prosjekt på Trondheim Øst og et nytt på Trondheim sør. Byprosjektet på Nyhavna blir først salgsklart i 2018, sier Munkhaugen.