Vegard Wisth går fra Betonmast til Conceptor Bolig

Vegard Wisth (50) forlater Betonmast og blir prosjektleder i Conceptor Bolig.

Vegard Wisth kommer fra stillingen som prosjekteringsleder i Betonmast Bergen AS og starter i Conceptor Bolig AS 1. august.

- Conceptor Bolig har en rekke store prosjekter hvor vi trenger å sette på god prosjektledelse. Vi gleder oss og teller ned til at Vegard Wisth kommer om bord rett etter sommerferien. Han har solid erfaring og vil styrke lederteamet i Conceptor Bolig ytterligere, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig AS, i en pressemelding.

- Fra 2004 til 2007 jobbet jeg med en rekke boligprosjekter i Buskerud og Østfold og kjenner derfor regionen. I perioden fra 2007 til 2017 har jeg jobbet i Bergen og Hordaland. Nå gleder jeg meg til igjen å komme sørover og bli en del av ledelsen i Conceptor Bolig som har en klar vekststrategi, sier Vegard Wisth.

Wisth flytter fra Bergen til Vestfold hvor Conceptor Bolig er involvert i en rekke utviklingsprosjekter. Blant annet i Horten hvor Conceptor Bolig skal bygge 375 leiligheter over flere byggetrinn i Horten Indre Havneby.

Vegard Wisth er utdannet byggmester og har teknisk fagskole bygg og anlegg. Han har mer enn 30 års erfaring fra bransjen og har blant annet jobbet hos Obas Vest, Block Watne, Hansahous Skandinavia, Malthus AS og Rockwool. Wisth har tre ungdommer i alderen 16, 19 og 22 år.