Grunnborer / Tilrettelegger

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeBuskerud, Telemark
StedDrammen eller Skien
Søknadsfrist09.08.2017

I Statens vegvesen Region sør er det ledig stilling som grunnborer/tilrettelegger.

Det finnes tre grunnboringsteam i Region sør som hver håndterer sin grunnboringsrigg. Med grunnboringsrigg og spesialutstyr undersøkes grunnforholdene til lands og til vanns i forbindelse med planlegging og bygging av bruer, veier og tuneller. Stillingen er knyttet til Ressursavdelingen, Vegteknisk seksjon.

Disse teamene har base i Drammen, Skien og Arendal men jobber i hele regionen, og i perioder, i hele landet. Som grunnborer vil du være på farten praktisk talt fra mandag til torsdag. Grunnboringsteamene er også operative gjennom hele året.

Statens Vegvesen Region Sør består av fylkene Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust Agder og Vest Agder. I tillegg har også regionen en spesialistfunksjon innen geoteknikk og feltundersøkelser for Vegdirektoratet, prosjektet GEOSØR som er en landsdekkende funksjon.

Tilrettelegger må kunne håndtere en grunnboringsrigg og vil jobbe som grunnborer jevnlig.

Arbeidsoppgaver:

Grunnborer: Arbeidsoppgavene består i grunnundersøkelser (målinger/sonderinger/prøvetaking) i mange forskjellige type oppdrag. Som grunnborer skal du betjene en moderne grunnboringsrigg og transport av tungt utstyr. Den som blir ansatt, skal etter opplæring kunne betjene boreriggen med tilhørende grunnboringsfunksjoner.

Dette er arbeid som foregår ute og i perioder i ulendt terreng. For å få frem riggen til oppdragsstedet må ofte trefelling utføres. I perioder er det et fysisk krevende arbeid

Som tilrettelegger: En tilrettelegger klargjør, forbereder og administrerer arbeidet for et grunnboringsoppdrag. Arbeidet medfører kontakt med offentlige etater og grunneiere. Tilretteleggeren er også bindeleddet mellom geotekniker, geologog den øvrige seksjonen inn mot grunnboringslaget. Etter et fullført grunnboringsoppdrag organiseres all informasjon som skal overleveres til saksbehandler. Tilrettelegger er også en serviceperson for grunnborere, slik at tiden ved eventuelle driftsavbrudd miniseres.

Den som skal ansettes skal kunne utføre arbeidsoppgaver både som tilrettelegger og som grunnborer etter avdelingens behov.

Det er for rette vedkomne også mulighet for å bidra med administrative oppgaver i seksjonen, både innen grunnboring og andre fagfelt der dette trengs.

Kvalifikasjoner:

  • For stillingen kreves førerkort kl C/CE. Det er også en fordel om du har jobbet som maskinfører og har fagbrev som anleggsmaskinfører.
  • Det er viktig for oss at den som blir ansatt kan bruke og beherske PC og GPSs utstyr.
  • Det er en fordel om vedkomne som blir ansatt har fagskole innen relevant fagområdet. Vi ser også etter deg som har noe administrativ erfaring, for eksempel med prosjektarbeid.
  • Som grunnborer/tilrettelegger vil man jobbe i team eller i tospann med en kollega gjennom hele arbeidsdagen. Vi søker derfor etter noen som er sosiale og som liker å jobbe med andre.
  • Samarbeidsevner, profesjonalitet og stå på vilje er egenskaper vi ser etter hos kandidatene.

Vi kan tilby:

  • Et godt arbeidsmiljø
  • En trygg og god arbeidsplass
  • Gode velferdsordninger
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse

Lønn fastsettes i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Kontorsted er Drammen eller Skien

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Seksjonsleder Geir Steen-Tveit tlf 97526364 eller fagkoordinator Ole Vidar Kirkevollen tlf 99163069

Søk her