Prosjektingeniør - innesalg - Elektro

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

FirmaExperis
FylkeOslo
Søknadsfrist09.07.2017

For vår kunde ser vi etter en prosjektingeniør innen elektro. Kunden har lang bransjeerfaring innen elektro installasjoner. I denne rollen vil du få mulighet til å kombinere din tekniske bakgrunn med å jobbe med å veilede selskapets kunder.

Arbeidsoppgaver
Du vil ha ansvar for å utarbeide tilbud og bistand på større prosjekter. Du vil til daglig jobbe opp mot grossister, installatører, entreprenører og rådgivere for å besvare forespørsler fra prosjektmarkedet. Kunden opplever en generell økning i arbeidsmengde og det er høy aktivitet på avdelingen. Det er derfor viktig at du trives i et hektisk miljø.

Din bakgrunn

  • Elektrofaglig bakgrunn med fagbrev Gr. L
  • Erfaring fra teknisk salg med leverandørkunnskap
  • Gode datakunnskaper i Microsoft Office pakken. Kunden bruker også Cordel og Vivaldi.

Du har gjerne flere års relevant teknisk- og salgserfaring. Du har stor gjennomføringsevne i oppfølging av kunder og er trygg i henvendelser om tekniske spørsmål.

Vil du vite mer?

Hvis du fortsatt ikke er sikker på om dette er den rette jobben for deg, ring oss og la oss fortelle deg mer om selskapet og stillingen. Du kan nå Mari Alnes på mari.alnes@no.experis.com / 911 71 834

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: