Faglig leder - Brann & Sikkerhet

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist14.08.2017

Bygg og Arkitektur Sør/Øst er et av markedsområdene i Rambøll Norge, og består av nærmere 400 medarbeidere fordelt på fire fagdivisjoner og syv kontorer i sør og østlandsområdet. I divisjonen Tekniske systemer er vi i dag mer enn 150 personer som har lokalisering i Drammen, Tønsberg, Kristiansand, Fredrikstad og Oslo. Divisjonen leverer tjenester til områdene Bygg/Arkitektur og Transport.

Avdeling Brann og Sikkerhet i Oslo består for tiden av 3 seksjoner, med tilsammen 19 medarbeidere. Vi søker nå etter en dyktig og engasjert faglig leder som er motivert til å bidra med å utvikle avdelingen videre. Rambøll Norge har i tillegg et stort faglig nettverk som dekker hele Norge. Vi søker en faglig leder som kan engasjere seg i det faglige nettverket og bidra til at dette også utvikler seg videre.

Om stillingen

Faglig leder vil ha ansvar for å utvikle den gode faglige kompetansen i avdelingen. Sammen med avdelingsleder og seksjonsledere skal du bidra til å utvikle avdelingen videre i tråd med Rambøll sin strategi og markedsplan. Faglig leder skal videre bidra til å tilføre relevante oppdrag til avdelingen. Det betyr at kundekontakt og innsalg vil være viktige oppgaver i det daglige arbeidet. Arbeid i oppdrag må påregnes, gjerne som oppdragsleder eller fagansvarlig i komplekse oppdrag med nye problemstillinger.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Aktiv og synlig i faglige forum, foredragsholder
  • Standardiseringsarbeid
  • Kontakt mot myndigheter
  • Kontakt mot høyskoler/ universitet
  • Sørge for kontinuerlig utvikling av våre leveranser og arbeidsmetoder
  • Rolle som fagkoordinator i nettverket
  • Delta i avdelingens ledergruppe, og bidra aktivt til faglig utvikling av avdelingen
  • Rapportere til avdelingsleder

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er utdannet sivilingeniør med minimum 8 års erfaring som brannrådgiver. Du har videre en god forretningsforståelse og en evne til å skape merverdi for kunden. Du må også ha erfaring fra oppdragsgjennomføring og ledelse av større oppdrag. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide gjennom andre
  • Evne til å følge med på trender i fagområdet
  • Evne til å dele kunnskap med medarbeidere på en god måte
  • Faglig tyngde og integritet innen fagområdet brann
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Det forventes stor grad av mobilitet i hverdagen da avdelingen stiller krav til tverrfaglig samarbeid på tvers av lokasjoner. Du må også trives i en travel hverdag blant dyktige medarbeidere.

Om du har spørsmål vedr. stillingen, ta kontakt med:

Elisabeth Røine, Fungerende Avdelingsleder Brann og sikkerhet. Tlf. 934 99 699.

Miriam Dagnew, Rekrutteringsansvarlig. Tlf. 476 26 403.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Vis flere stillinger: