Avdelingsleder Entreprise - Oslo

GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører med felles administrasjon på Lillehammer. Vi har lang erfaring og kompetanse med prosjektering av nybygg og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. GK Rør tilbyr alle typer løsninger innen fjernvarme, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, sprinkleranlegg, sanitær- og baderom. GK Rør har avdelinger i hele landet, er i sterk vekst og har i dag ca. 530 medarbeidere. Selskapet er en del av GK Gruppen med totalt vel 3.000 ansatte. Avdelingen i Oslo består i dag av drøyt 85 engasjerte medarbeidere som leverer rørtekniske tjenester til nye og eksisterende bygg.

FirmaGK Rør Oslo
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Norges ledende rørentreprenørselskap

Til å lede vår Entrepriseavdeling i Oslo søker vi en engasjert og faglig orientert leder. Vi ser etter deg som har erfaring fra vår bransje og som evner å skape samhold og kommunisere godt på alle nivåer både internt og eksternt. Du skal være en strukturert og målbevisst leder som skaper lønnsom vekst sammen med 85 engasjerte og fornøyde medarbeidere.

Viktige oppgaver vil være å lede avdelingen i henhold til avtalte mål og strategier, utvikle og motivere avdelingens medarbeidere og definere, prioritere, iverksette og følge opp tiltak i forhold til budsjett, handlingsplaner og målsettinger.

Stillingen krever høyere utdanning primært innen tekniske fag. Du har solid ledererfaring med tydelig resultat- og personalansvar fra bygg- og anleggsbransjen, gjerne i kombinasjon med fagområdet VVS. Erfaring fra konsulentselskaper innen nevnte bransjer vil også være interessant. Det er en fordel om du har prosjektledererfaring og god forståelse for avtaleverk og erfaring med tyngre forhandlinger.
Som person og leder er du forretnings- og resultatorientert, endringsvillig, nytenkende og offensiv. At du har høy integritet og fokuserer på våre verdier anser vi som en selvfølge.

Vi kan tilby en interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi. Videre kan vi garantere utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter for den riktige personen.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Knut Ole Tande, tlf. 916 56 104 eller Wladimir Sabando, tlf. 907 65 422. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest via ”Stillinger” på www.visindi.no.

Vis flere stillinger: